Jak już pisałem w innym poście, drogą zakupu jestem posiadaczem T4 Multivan 2.4D 95r.
A problem jest taki, że z nawiewów leci cały czas ciepłe powietrze, wymieniłem z niemiecka zwany haizungventil, na nasze zawór nagrzewnicy, chyba.
I teraz dzieje się tak że nawiewy środkowe dają powietrze zimne, a nawiewy boczne (prawy, lewy) cały czas dają super ciepłe powietrze.
Ktoś się borykał z takim problemem ? Pomocy :)
T4 2.4D 95r cały czas grzeje
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: T4 2.4D 95r cały czas grzeje
ten typ tak ma, ze środkowych nawiewów zawsze leci zimne i tylko zimn…login to view the rest of this postlukaszgeo pisze:I teraz dzieje się tak że nawiewy środkowe dają powietrze zimne
This topic has 5 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się