Witam
Pojawił mi się problem w postaci luzów na kierownicy a dokładnie mówiąc luzy występują gdy kierownicą ruszam na boki prawo lewo i góra dół w płaszczyźnie kierownicy czyli bez obracania kierownicy jak do skrętu.
Prawdopodobnie czeka mnie przeprawa z wymianą łożysk,czy jest to dość skomplikowane i czy będę musiał mieć jakieś specjalne narzędzia?Wiem,że w serwisówce są takie narzędzia ale czy da się to zrobić bez tego.Nie mogę sobie pozwolić aby mi auto stało więc jak się zabiorę za robotę to chciałbym to skończyć w ten sam dzień.Czy śruby do zamka kierownicy dostanę bez problemu?Czy ktoś już to przerabiał z forumowiczów?
Pozdrawiam
Daniel
Odświeżam kotleta.Dalej mam problem z tymi luzami a myślę,że tutaj są mądrzejsi ode mnie.Proszę o jakieś sugestie.
Pozdrawiam
Luzy na rurze osłonowej kolumny kierowniczej
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
pieczysty
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Auto: acv+,acv+,axg
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Luzy na rurze osłonowej kolumny kierowniczej
kolego ,troszke chaotycznie napisze,bo nieco pochorowany jestem.do 98 rok bodajze sprawa ta jest kasowana za sprawa sprezyny i podkladki ,ktora jes…login to view the rest of this post
This topic has 15 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się