Witam.
Od jakiegoś czasu przymierzam się do założenia centralnego zamka. Nie jest to raczej fanaberia a prostsze rozwiązanie. Otóż moja T4 posiada 4 różne wykładki zamkowe a bieganie z pękiem 4 różnych kluczy przyjemne nie jest(oczywiście posiadam tylko jeden kluczyk). Jednak nie znam się na tym i dlatego proszę o pomoc. Przeglądałem allegro w poszukiwaniu zamków ale nie mogę się połapać. Nie wiem co oznacza udźwig 4/5kg, co to jest obracana głowica itd itp. Czy np komplet zamka jak w linku poniżej jest już kompletny czy trzeba coś jeszcze dokupić?
http://moto.allegro.pl/zamek-centralny- ... 03603.html
Z góry dzięki.
Centralny zamek- problem z wyborem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Raven
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
robcio27053
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Auto: TRANSPORTER
- Opis: NIE PIJ ZA KIEROWNICĄ STUKNIESZ KOGOŚ I SOBIE ROZLEJESZ
- Kontakt:
Re: Centralny zamek- problem z wyborem
Witam
Zamontuj sobie taki zamek podaje nr aukcji na allegro 1453071190 montowałem u siebie polecam ten produkt spisuje się znakomicie musisz tylko d…login to view the rest of this post
Zamontuj sobie taki zamek podaje nr aukcji na allegro 1453071190 montowałem u siebie polecam ten produkt spisuje się znakomicie musisz tylko d…login to view the rest of this post
Ostatnio zmieniony 12 lut 2011, 15:23 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ort.
Powód: ort.
This topic has 6 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się