Witam
Mam t4 z dogrzewaczem już sprawnym, mam w planie przerobić go na ogrzewanie postojowe, byłem w firmie gdzie naprawili mi mój dogrzewacz i w/g ich opinii d3wz 3000 w jest za słaby i nie będzie dawał rady jako postojowe. I pytanie moje czy ktoś kto przerobił na ogrzewanie podzieli się opinia czy ten piec daje rade. Czekam na wasze opinie.
Dogrzewacz d3wz a wydajność - wasza opinia
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
dziki
- Nowy T4
- 15
- Model:
- Auto: Vw T4
- Opis: T4 AXG 2002' Długi i Czarny od zniedbania
- Kontakt:
Re: Dogrzewacz d3wz a wydajność - wasza opinia
Witam.
Na pewno da rady,nagrzać silnik na małym obiegu,do temp. 60-70 po 20min,ale jak nie będziesz ustawiał na ogrzewanie kabiny.
Masz Climatronic cz…login to view the rest of this post
Na pewno da rady,nagrzać silnik na małym obiegu,do temp. 60-70 po 20min,ale jak nie będziesz ustawiał na ogrzewanie kabiny.
Masz Climatronic cz…login to view the rest of this post
This topic has 41 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się