Mój pierwszy post:
Zgodnie z regulaminem i zasadami dobrego wychowania :) Witam się z Wami serdecznie.
Nazywam się Adam i na przebywam w Norwegii od czasu do czasu odwiedzając mój rodzimy Gdańsk.
Jeżdżę VW T4 Caravelle 2,5 TDI 1998 - wersja krótka. Śliczny ciemnozielony metalik, i super praktyczny
układ miejsc ale o tym innym razem :)
Jeżeli Masz uszkodzony podłokietnik (obojętnie czy lewy czy prawy) w przednim siedzeniu T4 -
najprawdopodobniej możesz go sam naprawić - potrzebujesz jedynie 10 minut, klucz imbusowy lub torx
i podkładkę którą znajdziesz najtaniej na ebayu. Ewentualnie możemy się dogadać na PW.
Oto filmik mojego autorstwa przedstawiający montaż podkładki.
(Dla dociekliwych: - fotel na którym prezentuję obrócony na obrotnicy Andrewa - Pozdrowionka! )
http://www.youtube.com/watch?v=0pLzGNVnH3E Filmik mojego autorstwa
http://img530.imageshack.us/img530/2503/armlene.jpg
Sam napraw uszkodzony podłokietnik w 10 minut.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Robin
- Stały bywalec
- 15
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: Sam napraw uszkodzony podłokietnik w 10 minut.
Super zrealizowany filmik instruktażowy, nawet muzyczka jak we filmie jakimś :roll: Gratulacje :P
This topic has 59 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się