Zdjęcie (demontaż) tapicerki drzwi
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lukasz.my
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravella
- Opis: olesno - opolskie
- podziekowal za post: 6 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Zdjęcie (demontaż) tapicerki drzwi
Na początek witam wszystkich serdecznie. Niestety nie doszukałem się tego tematu nigdzie....chyba że źle szukałem, sorki. Tak jak w temacie, chcę zdjąć tapicerkę drzwi przednich, coś mam z centralnym, ale nie wiem jak się za to zabrać. Bardzo proszę o jakiś opis. Jeśli nie ma fotek po otrzymaniu wskazówek ja zrobię kilka. :evil: :twisted:
-
fleri
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: T4 lift long
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
Re: Zdjęcie (demontaż) tapicerki drzwi
Jest jedna śrubka z przodu, tam nad guzikiem od włączania/wyłączania światła, trzeba odkręcić korbke, otworzyć rączke tą nad klamką i tam są 3 duże śr…login to view the rest of this post
This topic has 24 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się