Znaleziono 53 wyniki

Return

autor: thadeusch
26 wrz 2011, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Troche o radarach , fotoradarach i wideorejestratorach :

Zrobili zdjęcie mojej furce gdzieś na Pomorzu i przysłała mi Straż Gminna każąc ujawnić kierującego.Nie dosłali mi legalizacji fotoradaru,z czego wnioskuję ,że nie mają.Mogę ich spuścić na drzewo? To dopiero sąd rozstrzygnie.Lepiej olej 1 pismo,olej 2 pismo a trzecie wezwanie powinieneś dostać na 5...
autor: rafflex
13 mar 2013, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: pozostałe znalezione w sieci

Polska policja ostrzega przed niebezpiecznymi breloczkami do kluczy. Są one oferowane głównie na parkingach i stacjach benzynowych jako darmowy prezent. Przypięcie go do kluczy może być fatalne w skutkach. Gadżet ma wbudowany chip, który umożliwia śledzenie potencjalnej ofiary. Przestępcy podążają z...
autor: Sterciu
08 sie 2013, 1:37
Jump to forum
Jump to topic

Wirtualny alkomat

-Wirtualny alkomat
-Alkosymulator
-Sprawdz swój refleks
-Ile możesz dzisiaj wypić ?
-Przed piciem
-Po piciu

Jak ktoś chce to się moze pobawić , ponizej link ;).

http://www.ilemogewypic.pl/alkomat.php
autor: kriss
12 mar 2013, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Rejestrator trasy-pomoc w wyborze

przemko27vr4 - rejestrator podany przez Ciebie w pierwszym linku niczym się nie różni od tego w drugim - obydwa rejestratory nagrywają w systemie HD to prawda 720p-30 klatek na sekundę, jednak ustawienie FullHD jest tylko rozszerzeniem obrazu- czyli faktycznie nagrywa niby 1080p -lecz tylko 15 klate...
autor: Kenobi
14 mar 2014, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Orurowanie "KANGUR"

xxxkamil pisze:
Oj Kenobi ty odrazu tak poważnie
wiesz, ja to mam zawsze lęki ( moderatorska nerwica natręctw ) , że ktoś mało zorientowany to przeczyta i uwierzy, a potem będzie mocno zdziwiony jak mu kangur wyjdzie wentylatorami,
autor: Cyklon
03 kwie 2013, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: maska unosząca się za pomocą siłownika

zamontowane wczoraj tu jakies fotki ale słabe bo z tel. temat dla chętnych ; siłowniki pasat b 5 sedan klapa tył długość całkowita od osi do osi 280 mm idętyko długość ma wojti z orginału kawałek płaskowniczka przyspawałem do zawiasa górnego a dolna cześć profil w kształcie C przyspawany do wewnętrz...
autor: żółwik
26 mar 2013, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Rolety zadaszenia

Daszek Kupiony w Jula, cena 175 PLN, do tego szyna wklejona w rynienkę na dachu, klejem do wklejania szyb samochodowych, cena szyny chyba 18 PLN, klej kolegi szybiarza, a więc gratis. Trzyma się, tak jak szyba karoserii smile Fabryczny daszek został trochę zmodyfikowany, a mianowicie została dołożon...
autor: lutek83
20 paź 2011, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

REGENERACJA TURBO WROCŁAW

polecam warsztat na opolskiej we wrocławiu .tanio i profesjonalnie.
http://www.regeneracja-turbosprezarek.com
03 kwie 2013, 6:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Regeneracja TURBO - Świętokrzyskie

podstawowym punktem regulaminu który formalnie został naruszony to, że dyskusja w tej chwili kompletnie nie ma nic wspólnego z tytułem tematu, kolejna rzecz - nie do userów należy kwestia oceny regulaminowości postów oprócz tego dyskusja przestaje być merytoryczna, także kończymy ją bez rozstrzygani...
autor: bobry
25 cze 2015, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

PARTACZE!!!!!

Uwaga, info dla wszystkich NIE!!! naprawiać auta nawet nie pompować kół- bo mogą popsuć wentyl- w warsztacie "samochodowym" w miejscowości Głuchołazy ul.Wrocławska 8. po przymusowej naprawie w w/w firmie (wymiana paska od wspomagania i alternatora silnik aab 2,4. koszt 140pln <szok> ) skoń...
autor: Sterciu
02 sty 2012, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: E-myto od 1.07.2011 a bus z przyczepą

Tez mamy Viatoll`a , kolega który jest z wykształcenia prawnikiem dostał od nas zlecenie aby napisać pisma z odwołaniem i zwrotem bezprawnie pobranej opłaty powołując się na dyrektywy unijne. Zobaczymy co z tego wyjdzie , pewnie nic... ale znając życie wczesniej czy pózniej okaże się ze było to bezp...
autor: Johnny
27 gru 2013, 2:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: skrzynia manualna problem z jedynką

A ja bym tobie polecał przesmarować wszystkie ruchome części przy lewarku zmiany biegów i sprawdzić jak wygląda ten element na drążku : http://w906.wrzuta.pl/obraz/3w9lKGxhPRD/dsc04321 (widoczny po zdjęciu mieszka od lewarka) - zabieg prosty i niemal darmowy, a może pomóc.
autor: Probe041
04 maja 2015, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: zgrzyt przu wkladaniu dwojki

Ale mnie kolego rozbawiłeś haha
31 lip 2013, 6:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: układ chłodzenia - 2 pytania

Zacząłem nawet szukać czujnika temperatury i tu też ciekawostka zamiast 4 pinowego u mnie jest 2 piny na króćcu przy głowicy i nie widziałem już innego chyba że mam jakiś model gdzie to zostało jeszcze indziej ukryte, przy vakum też nic nie ma. i może tak być - przy głowicy masz od świec żarowych, ...