Znaleziono 10 wyników
- 10 maja 2012, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Moje auto gada???
Z tego co sie oriętuje to jvc sa bardzo czule na rozne skoki napiecia a moja rada to zamien oba klaksony na nowe lub dobre uzywki kierownica raczej nic do tego nie ma
- 22 lip 2012, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2,4D AJA zaślepka króćca przelewu wtryskiwacza
Czesc mialem ten sam problem ale szybko go rozwiazalem poniewaz zrobilem podmianke z honkera, ale wiekszosc vw-ow ma takie same zaslepki, wiec wizyta na byle jakim szrocie zalatwi sprawe.
- 30 sty 2011, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Czerwona Strzala
Witam wiec zwiezle i na temat Multivan 2,4D 1995r 388000km mechanicznie doprowadzony do porzadku teraz musze popracowac nad wygladem zeby mogl nacieszyc oko.
- 31 sty 2011, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Czerwona Strzala
macie troche racji z kangurkiem ale juz nie jest bialy po paru spotkaniach ze zwierzatkami musialem go przemalowac i wszystko jes przemalowane na srebrno spreyem do felg nawet niezle to wyglada a moze mi kos podpowiedziec jak zrobic te blachy do bocznych rur
- 17 lut 2011, 9:31
- Jump to forum
- Jump to topic
O proszę furka z historia a zdjęcia wnętrza niebawem dorzucę.I mam pytanie do poprzednich wlascicieli jak to auto sie spisywalo i takie tam
- 17 lut 2011, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
aha dzieki za odpowiedz u mnie tez sie dobrze sprawuje a teraz niemasz moze jakiegos multika do sprzedania tylko troche mlodszego
- 21 lut 2011, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
A wiec wrzucam kilka fotek ze srodka
- 21 lut 2011, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
no niestety wytarla sie w jednym miejscu to orginalnie pewnie byla ta duza a w paskach kierownice nie mialy troche wiekszego otworu mocujacego
- 22 lut 2011, 9:40
- Jump to forum
- Jump to topic
nawet niezwrocilem na to uwagi to maly szczegol watpie czy ktos zauwazy bez powiedzenia mu o tym
- 29 maja 2012, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Witam w piatek na trasie wskoczyl mi fajny stan licznika