Znaleziono 8 wyników

Return

autor: Probe041
15 lut 2015, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Akumulator rozruchowy i dodatkowy

3) Na przedniej śrubie, którą jest przykręcony fotel do podstawy jest blokada/ogranicznik. Wystarczy ją zdjąć i fotel przesunie się pod samą deskę
autor: slimak
16 lut 2015, 6:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Akumulator rozruchowy i dodatkowy

1) do plusa głównego akumulatora;
2) ori jest 6 mm, zmniejszenie przekroju kabla nie jest dobrym pomysłem. 6 mm kupisz bez problemu.
autor: vwyogi
10 lut 2015, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: montaż suchego webasto??

na wyżej pokazanym zdjęciu widać jest że kable zasilające webasto puszczone są w poszyciu progu .. czy tak jest oryginalnie nie wiem chyba nie ale ostatnio miałem t4 gdzie było zamontowane od nowości wszystko co trzeba sobie podpatrzyłem i widziałem że kable szły pod zbiornik i były wypuszczone pod...
autor: krzysaudi
08 gru 2014, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: interfejs vag

Mejle rozdane :)
autor: Kenobi
24 mar 2016, 8:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: AXG przykopci na czarno .. Logi

Wszystko wygląda dobrze, poza korekcją wtryskiwaczy - grupa 13 i 14. Rozstrzał od +1.2 do -0,8.
Doświadczenie zazwyczaj potwierdza, że jak wszystko w dynamice wygląda dobrze, korekcja słabo i fura przykapca to trzeba się zainteresować wtryskiwaczami.
autor: tommly
22 paź 2013, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

[MANUAL] Wymiana przedniej pojedynczej lampki na podwójną.

Od dłuższego już czasu zastanawiałem się nad montażem nad fotelem kierowcy i pasażera podwójnej lampki zamiast pojedynczej. Ot takie "widzimisię", aby pasażer mógł sobie coś poczytać np. jak się ściemnia, a żeby nie przeszkadzać kierowcy. Wcześniej było tak: 0_zmiana rozmiaru.jpg Lampkę po...
autor: Probe041
01 sty 2013, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lampy przednie

U mnie wszystko działa, załóż tam konto i będzie hulać, bo jest limit przeglądania stron ;)
autor: motoria
03 gru 2013, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Łożysko podpora półosi

To jeżeli kolega zna przyczynę to o co się zapytuje tutaj ? pierwszy wpis w wyszukiwarce. https://www.google.pl/search?q=antriebswelle+t4+axg&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pwKeUtuzMqPQ7AbPuoDYCQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=684#facrc=_&imgdii...