Znaleziono 4 wyniki
- 02 sie 2012, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: jazda i kultura jazdy 2,5 TDi
jeszcze kilka info o zimie - sa problemy? paliwo w NO jest dobre, tylko czy zuto da rade poniej 30 czy 35 stopni? przy sprawnym silniku i świecach żarowych oraz dobrym filtrze paliwa nie widzę problemu dlugo sie rozgrzewa silnik ? po jakim casie np przy -15 cieplo w kabinie jest ? jeśli jest wyposa...
- 06 lis 2015, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: turbo w 2WD i Syncro
to nie turbina !! jakby to była ona to wyskoczyłby błąd doładowania, a nie przepływomierza to nim się zajmij kumpel odczepil wtyczke przy przeplywomioerzu co powinno teoretycznie wg niego spowodwac spadek obrotow - nie spowodowalo to nic bzdura, odepnij wtyczkę i się przejedź sprawdzając czy jest ch...
- 13 lis 2012, 8:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: przednie reflektory - co w nie wpakowac?
Borys,powiem Ci tak jak ja to zrobiłem,kup sobie w Biltemie gotowy zestaw przekazników wraz z okablowaniem,dedykowany do h4.Wszystko masz gotowe,tylko wpiąć się pod aku.Do tego dobre żarówki,nie będę pisał jakie,bo mi się zaraz oberwie <58> (też do dostania w Biltemie)ponadto jak wspomnieli chłopaki...
- 12 lis 2012, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: przednie reflektory - co w nie wpakowac?
Jeśli xenon to do soczewki a że t4 nie ma soczewki to nie polecam, pierwsze co zrob to zmierz napięcie na żarówce jakie jest i dokładnie wymyj lampy rozbierz je, tylko uważaj na odbłyśnik