Znaleziono 7 wyników
- 21 kwie 2012, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Odpowietrzanie pompy ABS T4 2.4d 1995r
Ja zawsze odpowietrzałem ABS Vagiem po całkowitym opróżnieniu układu, po tradycyjnym odpowietrzeniu były problemy. Chociaż są tacy co twierdzą że po kilkukrotnym odpowietrzaniu metodą klasyczną też było ok, z tym że ja osobiście wolę zrobić raz a dobrze niż bawić się 5 razy.
- 26 kwie 2012, 6:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: szerokość felg , jakie wejdą na tył do t4
W tym kalkulatorze możesz sobie wstępnie porównac ile dana felga będzie wystawac względem seryjnej http://www.willtheyfit.com/index.php?width=205&aspect=65&diameter=15&wheelwidth=6%2C5&offset=56&width2=255&aspect2=45&diameter2=17&wheelwidth2=10&offset2=30&Subm...
- 10 maja 2012, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Alufelgi od audi A 8 do T4 1995r
ja mam od a6 c6 i wszystko pasuje od a8 też będzie pasować to jest to samo
- 31 mar 2012, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Demontaż szyberdachu naprawa
Witam. Czy ktoś wyciągał duży szyberdach ? jak to zrobić co trzeba zdemontować? bo ja mam popsuty, nie otwiera się,tylko chodzi trochę góra dół ,zamyka się krzywo ,prawa strona niżej niż lewa,ewentualnie jak to naprawić,czy części pasują od innych szyberdachów z grupy vw? przerabiałem ten temat co ...
- 01 kwie 2012, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Demontaż szyberdachu naprawa
Dzięki wielkie za pomoc.Żeby wyjąć podsufitkę ,to trzeba boczną tapicerkę ściągać,czy można jakoś ja wysunąć.bardzo byłbym wdzięczny za twoje foto,masz może numer tej części to bym sobie od razu zamówił, tych rolek o których piszesz szukać z przodu czy tyłu szybera? tylny plastik z nadwozia musisz ...