Znaleziono 16 wyników
- 11 wrz 2011, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Muli na 1 biegu
Kable bym wymienił to nie majatek nie powinny się grzać . Wtedy gdy się muli nie kopci ? muli sie zawsze na 1,2, gdy ruszasz czy tylko po odpaleniu i pierwszym ruszaniu a potem jest ok az go nie zgasisz ? <01>
- 30 gru 2011, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Linka gazu
panowie Ci co mają diesla to niech nie doradzają bo benzyna inaczej reaguje <33> Witam.Zauwazylem ze w mojej t4 jest luzna linka od gazu.Czy tak musi byc,czy mozna ja naciagnac?Kiedy naciskam pedal auto jest mulowate i dopiero po mocniejszym wcisnieciu pedalu dostaje mocy.Czy tu lezy problem? no a t...
- 26 sty 2012, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ciepły nie odpala
Witam kolegę zacznij od podpięcia pod Vag on prawdę powie i wyeliminujemy gdybanie .nie jestem pewien czy w 2,5 jest taki cudak jak czujnik hall on się nagrzewa i sprawia problem z odpalaniem ,jak masz aparat to ten diabeł tam siedzi .przepustnica jak koledzy piszą do benzyny na 24h osobiście nie te...
- 29 lut 2012, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Rozrusznik?
zobacz czy nie spadła ci wsuwka z elektromagnesu
albo kostka stacyjki - poruszaj kluczem w stacyjce na różne strony
albo kostka stacyjki - poruszaj kluczem w stacyjce na różne strony
- 29 lut 2012, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Rozrusznik?
Do kostki stacyjki dostaniesz się po zdjęciu obudowy kolumny kierownicy. Kostka jest przykręcona jedną mała śrubką.
- 31 mar 2012, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Rozrzad
Zakup zestaw INA bardzo dobrą cenę mają do 2,5b i pompę wody SKF, maks cena jakieś 300-350zł, paska Gates odradzam
- 22 kwie 2012, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Skrzynia?
Nie wiem dlaczego pytasz mnie o to? Moderator stara się trzymać porządek na forum, my unikamy dublowania tematów, wielokrotnego opisywania tych samych problemów, jeśli na forum zaistnieje kilka tematów opisujących problemy bliźniaczo podobne, to wkrótce nikt nie ogarnie chaosu i nikt w przyszłości ...
- 26 wrz 2012, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego
on ma audi v6 jest tam inny zbiornik ,zostają stare pasaty seaty ,vw sharan ,galaxy , http://moto.allegro.pl/zbiornik-wyrowna ... 11622.html
- 12 lut 2013, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Rozrzad
aktualizuje ceny, niestety nie mam za dużych zniżek na części, ale orientacyjnie podam w serwisie VW Szczecin ul. Madalińskiego: zestaw rozrządu kosztuje 470pln (tydzień oczekiwania), natomiast pompa wody 300pln (jest na miejscu) przy oddaniu starej oryginalnej. w IC: pasek rozrządu CONTITECH 105pln...
- 09 lip 2013, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Olej w filtrze powietrza
Silnika ma po prostu już przedmuchy i wywala olej odmą do filtra.Jeśli wszystko inne jest ok to ja bym się nie przejmował,bo zrobisz remont i nie powiedziane,że będzie lepiej.
- 09 lip 2013, 7:39
- Jump to forum
- Jump to topic
W aparacie olej sie pojawił bo puscił uszczelniacz na aparacie więc raczej błacha sprawa, co do filtra to już troszku gorzej, pytanie filter bardzo brudny był czy raczej nie,
- 10 lip 2013, 7:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Jak uszczelniacze zaworowe to nie ma przedmuchów ,tylko zasysa przez nie olej.Jak pierścienie to ma przedmuchy ,ale olej też bierze.Wyczyść olej z filtra i obserwuj co się dalej dzieje.
- 31 paź 2011, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Piszczy przy skrecie
Raczej zbyt lużny lub mocno zużyty pasek napędowyabsajler pisze:Piszczy to pewnie pompa wspomagania może płynu mało ?
- 05 lip 2013, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Spelnione marzenie...
nie poddawaj się mam T4 z 2001 roku od niecałych 5 lat i do twojej listy jeszcze kilkanaście punktów mógłbym dodać które przez pierwsze dwa lata wymieniłem no u mnie jedyną pociechą jest to, że 90% napraw robię własnymi rękami więc koszty to tylko części ale tylko z najwyższej półki bo niektóre elem...
- 05 lip 2013, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Spelnione marzenie...
Zły czas na benzynki chyba nastał
U mnie podobnie ostatnio,jedno zrobię to coś innego padnie
W chwilach zwątpienia dobrze sobie zrobić tzw reset i wcale nie mam na myśli ecu silnika :)
U mnie podobnie ostatnio,jedno zrobię to coś innego padnie
W chwilach zwątpienia dobrze sobie zrobić tzw reset i wcale nie mam na myśli ecu silnika :)
- 07 paź 2011, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: skrzynia biegow CCH,2.5benzyna problem z trzecim biegiem
Powiem ci tak jeśli umiejętnie biegi będziesz zmieniał to bardzo dużo jeszcze skrzynia przejedzie,