Znaleziono 10 wyników

Return

autor: ostryt4
13 paź 2016, 9:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Serwis dolotu powietrza ACV

Alcasar pisze:
jak najlepiej wyczyścić doloty cylindrów?
Z góry dziękuję
Kręcenie wałem i zamykanie zaworów po kolei, sprężone powietrze mile widziane.
autor: slimak
04 lut 2013, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3 światło stop

tommly pisze:
no to będę musiał chyba poszukać czegoś nieoryginalnego
Polecam Wesem LS1.11649, daszek niestety ale wymaga wiercenia w dachu a to chyba nie najlepszy pomysł.
autor: Probe041
01 cze 2019, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Geometria T4

Z tyłu zbieżność, z przodu kąt WSZ, PK a na końcu zbieżność. Znaleźć kogoś kto jeszcze sprawdzi klasę pojazdu na wlepie, określi pochylenie nadwozia, ustawi wysokość przodu na równo to ze świecą szukać
autor: Adampio
07 maja 2017, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zasłony na okna do Multivana

Fabrycznie napy meskie sa na blachowkręty wkrecane w plastik. Odzieżowe napy maja wieksza podstawe ale plytszy otwor centralny i trzeba popracowac żeby łepek zbytnio nie wystawał
07 maja 2017, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Pozwole sie nie zgodzić z Sz.Przedpiszcą. Kolki sa tylko tam gdzie dlugim wkrętem mocuje się także tapicerkę, a miseczki tylko do tylnego oparcia bo slużą do mocowania zaslepek napów bo mogą klientowi wadzić tskie gole zatrzaski. Na tylnej klapie sa gołe napy na krótkie wkrety.
autor: hoopsii
07 maja 2017, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Długie wkręty idą tylko do blachy przy przedniej zasłonce-górne boczne przy zasłonecznikach. Nieco mniejszy ale też do blachy jast przy lusterku wstecznym. Reszta małe wkręty kręcone tylko do plastików.
16 maja 2017, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

MAZZY137 pisze:
Jak to się układa na aucie - Jak się sprawuje itd... ;)
Słowa kluczowe dla Wujka Gugla to T4 Multivan genuine curtains i ustawić na grafikę
Poniżej próbka takich wyszukiwań

Ja te trzy widoczne szyłem na podstawie takich fotek i brania miary z auta + poprawki po zobaczeniu oryginałów
24 lut 2015, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Drzwi przesuwne - problem z zamykaniem

Jestem prawie pewien, że mam taki sam luz od zawsze (specjalnie nie sprawdzałem) i nie mam żadnych problemów.
autor: vwyogi
10 gru 2014, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

sprawdź rygiel na słupku c na którym zatrzaskuje się zamek. moze tylko trzeba rygiel podregulować. Drzwi nie odstaja, nie ma szpar nierównych, tarabiania sie na wertepach? Jesli nie i tylko problem tkwi w zatrzaskiwaniu to popatrzyłbym włąśnie na rygiel
06 kwie 2015, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Masz na dwie śruby na śrubowkręt krzyżak rygiel zamka w nadwoziu po lewej stronie jak stoisz z boku auta. Wystarczy poluzować i przestawić.
Dodatkowo są gumowe kołki do regulacji w drzwiach po lewej stronie patrząc z zewnątrz na górze i dole drzwi.