Znaleziono 6 wyników

Return

autor: stasiu
24 gru 2023, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Nawiew centralny tylko zimne?

górne nawiewy , tylko zimne , dolny nawiew za siedzeniem pasażera , tylko ciepłem , jak jest climatyzacja to z przody leci ciepłe powietrze ze wszystkich kratek , przy braku klimatyzacji , leci zimne powietrze ze środkowych kratek ;)
autor: rafflex
20 maja 2024, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kratka do Multivana

Taaaa.
I akcyzy nie płaciłeś.
autor: rafflex
06 lip 2013, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

[MOD] Wymiana otwartego schowka pasażera na zamykany

Witajcie. Dzięki dariuspolo i temu wątkowi http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=3304&start=0& powstał ten manual. <england> Dzisiaj wymieniamy kieszeń/schowek otwarty na zamykany. Taki jak na zdjęciu nr1 na taki jak na zdjęciu nr 2. schowek.jpg Potrzebne materiały: Kompletny schow...
autor: siwy1958
12 sty 2024, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Moje T4 - Przygodę z mechaniką zaczynamy :)

Witam ! Przy piaskowaniu skomplikowanych profili (np podwozie) zachowal bym umiar ! . Piasek wejdzie wszedzie w profile, wypiaskuje je, ale tez obija sie w srodku i farba konserwujaca moze tam nie dojsc. Wtedy ruda zjada ze zdwojona sila. Lub jezeli sie zanuzy element w farbie to bedzie OK , ale nie...
autor: adi84
27 lut 2024, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Moja niebieska strzała

@Patryk1011 pompa śmiga bez problemów. 5 tys km zrobiłem na niej.
autor: pacark
05 lut 2024, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Chyba leży komp silnik ACU

Pozostało jeszcze wolne schodzenie z obrotów po dojeździe do skrzyżowania. moje ACU dokręca sie do 450kkm, ze mna od 17 lat (250kkm), takie objawy zawsze dawała nieszczelna magistrala podciśnień, od razu leciały WSZYSTKIE wężyki wraz z opaskami do wymiany, mimo że wyglądały na idealne, pomagało od ...