Znaleziono 10 wyników

Return

autor: Kenobi
07 kwie 2020, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 silniki Diesla

Wszystko jest na forum opisane. AUF tylko w automacie, AYC to tak rzadka konstrukcja i identyczna z ACV, że nikt nie wie czym się różnią, AXL tylko w syncro od 2001 dolot jak w 151 km z dużym ic i turbina na zmiennej geometrii
autor: cebek
01 kwie 2020, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Co kupić jako bazę do kampera?

Multivan nie nadaję się do niczego. Wnętrze jest mało ustawne, i żeby położyć się spać trzeba graty z łózka przerzucać w inne miejsca. Ja na twoim miejscu poszukał bym czegoś w jak najlepszym stanie technicznym( głównie blacharka), a potem zbudował sobie w środku meble pod siebie. Nie głupim pomysłe...
autor: sgt_raffe
01 kwie 2020, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Kolego. Podstawowe pytanie: Jakie podrozowanie?? Bo podrozowac mozna na weekend na mazury gdzie "goly" multik wystarczy w zupelnosci ale mozna tez podrozowac na 2 miesiace w odlegle regiony Gruzji czy za krag polarny gdzie izolacja, woda, panele itd. staja sie koniecznoscia. Kolejnya kwest...
autor: sgt_raffe
01 kwie 2020, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Moim zdaniem samochod skonfigurowany do komfortowej, DLUGIEJ podrozy dla dwoch osob ciezko bedzie przystosowac do uzytkowania na codzien, szczegolnie w Twojej dzialce (cos tam wiem bo sam robie pol-zawodowo stolarke i ciesielke). Adampio dobrze pisze o ciastku :D. Szczegolnie ze piszesz kamper co im...
autor: ROMEK3
01 kwie 2020, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Ja mam zabudowane łóżko na podwyższonych nóżkach, pod spodem szuflady na klamoty i ubrania.
Do tego mam dopinany tunel i nic lepszego mi dla 2 osób nie potrzeba.
Praktykowane od 5 lat.
Zdjęcie już wklejałem, szukać.
autor: garbaty
01 kwie 2020, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

https://drive.google.com/open?id=1KQ3g3mKeXHe7fVWise3aVSChijMbtvvw a zerknij tu. Ja jestem bardzo zadowolony z długiej Caravelli. Jeśli miał bym zmieniać to na blaszaka wyższego, ale nakład pracy do doprowadzenia go do stanu mieszkalno użytkowego pociągnie moim zdaniem masę czasu i kasy (webasta, kl...
autor: maxtz
01 kwie 2020, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Maciej87 Stałem dokładnie przed takim samym wyborem trzy lata temu. Po długich rozważaniach oraz poszukiwaniach kupiłem zwykłego transportera ale dość dobrze wyposażonego za połową ceny multiwana z tego rocznika ;) Samochód od samego początku miał być kompleksowo przebudowany tak więc wydało mi się ...
autor: radek4
05 kwie 2020, 6:57
Jump to forum
Jump to topic

Hej @Maciej87. Mialem podobny problem. Dodatkowo mialem ograniczony czas i dostep do warsztatu. Udalo mi sie wynalezc (prawdopodobnie.. bo nie ma nic w papierach) Caravele syncro w Szwajcarii. To model, ktory ma trzy kanapy na 9 osob. Pierwsza wyprawa zblizala sie szybko wiec naszym rozwiazaniem byl...
autor: cebek
05 kwie 2020, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Ja ze swoją zabudową wzorowałem się na tej : http://www.vanmania.fr/amenagement-van-kit-south/ Fajny ustawny patent. zostają 4 miejsca w aucie i jako taki salon do siedzenia w czasie kiepskiej pogody. Zamiast szafki przy drzwiach u mnie stoi lodówka. do tego stolik z małą szafką pomiędzy przednimi a...
autor: radek4
07 kwie 2020, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

radek4, dzięki wielkie za bardzo pomocną odpowiedź, caravella rzeczywiście wydaję się bardzo praktycznym wyjściem. Oprocz osobowego auta zaleta Caraveli bylo dla mnie to ze nie musielismy niczego ocieplac i mamy swiatlo. [/attachment] Nie musieliście ocieplać z powodu tapicerki na całej długości sa...