Znaleziono 6 wyników

Return

autor: pittrans
12 lip 2019, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kilka pytań- początkujący wycieczkowicze

Pierwsza istotna rzecz w ile osób (my dwie osoby i pies plus prąd oraz przedsionek średnio w kraju płacimy za dobę 60 +/-), prąd czy jest tobie potrzebny? My korzystamy z prądu wyłącznie do lodówki, gotujemy na kuchence gazowej. Co warto zabrać zależny co masz na myśli, do samochodu czy do podróżowa...
autor: flax
12 lip 2019, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Apka https://park4night.com i fruuu...
Reszte obczaicie po drodze. Nie ma uniwersalnych metod podrozowania /poza all inclusive ;)/ swoj styl musicie wypracowac sami.
autor: Adampio
13 lip 2019, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Bez kimy, na wyjazdy turystyczne (od 500 km wzwyż) liczę 8l/100 km
autor: mjanusz69
13 lip 2019, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

U mnie 10l nie wyjęte w jezdzie mieszanej na trasie około 8l ,ale ja mam długą wersje i na 9 osób i rzadko żebym jechał sam no i jeszcze klima w lecie ,koledzy piszą że mają spalanie mniejsze, ale to też zależy od stylu jazdy
autor: Wrzos
16 lip 2019, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Jedźcie na te Mazury na tydzień. Coś tam zabierzcie, śpijcie w różnych miejscach. Po tygodniu będzie wiedzieć co wam do szczęścia potrzebne. To Polska i w razie czego kupicie wszystko bez problemu. Każdy powoli dochodzi do tego co mi potrzebne a co mu zawadza w aucie. Ciężko teraz kupić assistance k...
autor: maxtz
16 lip 2019, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Właśnie skończyłem weekend z Córkami (trochę ponad 500km wyszło) zwiedzając zamki, fajne miasteczka, skansen, nawet mały urbex zaliczyliśmy <śmiech> Weekend pełen wrażeń a pakując się w piątek z rana nie zabraliśmy ani kosmetyczki ni ręczników <38> mimo to przeżyliśmy i cała załoga wróciła mega zado...