Znaleziono 15 wyników
- 06 sie 2019, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: środki do konserwacji w sprayu
Podany Dinitrol Rc900 to konwerter rdzy i podkład w jednym. Moim zdaniem tak. Tu masz info producenta : Środek antykorozyjny przetwarzający rdzę Dinitrol RC 900. Doskonały preparat przetwarzający rdzę i służący do gruntowania w jednym. Zneutralizowana rdza tworzy z żelazem, metaloorganiczny związek ...
- 13 wrz 2019, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Allegro / Ebay / Świstak /OLX- Ciekawe aukcje z częsciam
Taki wypas do t4 https://www.olx.pl/oferta/winda-samochodowa-do-busa-dla-niepelnosprawnych-lub-towarowa-film-CID628-IDpCv71.html . Do kompletu jest jeszcze podłoga i szyny oraz pasy do mocowania wózka inwalidzkiego . Przerabiam temat u siebie z windą tylną, też dla osoby niepełnosprawnej, i jedno i...
- 08 paź 2020, 8:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Tankowanie po odbiciu pistoleta
Od dwóch lat tankuję pod korek, wskazówka zużycia paliwa rusza w dół powyżej 400km, w połowie wskaźnika paliwa mam nabite 900km, po odcięciu pistoletu wchodzi mi 18l więcej. Nie miałem nigdy kłopotów ani z pływakiem, ani z odpalaniem na rezerwie. Nie przechylam auta na krawężniku, na ukrainie mają s...
- 08 paź 2020, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Taknujac paliwo z dodatkami, premium, mniej pienisz w zbiorniku, łatwiej zalać po korek. Paliwo standard bez dodatków bardziej się pieni i dłużej to trwa. Druga strona medalu to taka, że paliwa premium są bardziej odtłuszczone, dlatego na zbiornik paliwa premium wlewam ok 300ml oleju do 2T i wtedy i...
- 08 paź 2020, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Pogadaj z kimkolwiek z zakładu specjalizującego się regeneracją wtrysków, są klienci nieraz wielce zaskoczeni że przecież oni tylko premium leją więc dlaczego wtryski siadają, ano trzeba tu odesłać do oderwanych od rzeczywistości ekologów i ich zapytać co się dzieje na rynku paliw, albo wziąć sprawy...
- 07 cze 2019, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Holenderka MIXT-edition long
Najważniejsze, że wszyscy cali..., jakby nie patrzeć trzeba przyznać, że Toyota mało poobijana, lub nie widać tego na zdjęciach, co do znieczulicy ludzi i fotek - makabra - słabe porównanie, ale świeże - kobiecie na skrzyżowaniu padło sprzęgło w Suzuki Samurai - zatrzymałem się za jej autem, włączył...
- 23 lis 2019, 8:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Oleje silnikowe
Tylko teraz pytanie, raczej trzeba zmienić filtr na te 3minuty, potem oczywiście kolejny na olej docelowy, no i czy problemem nie będą resztki tego Millersa jak wleje docelowo AMSOILA Jest jeszcze Old schoolowa możliwość... ale ten millers lepszy <01> https://zmienolej.pl/pl/inne-oleje/3522-olej-wrz...
- 04 wrz 2019, 5:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: rozmiary i nośność felg
Dlatego problemem nie są felgi Et35 8J w tym momencie tylko odpowiednio dobrana guma, a decydując się strikte na lato mam spore pole manewru, problem jednak w tym, że chciałem mieć "trochę" gumy, a tu balonika raczej nie upcham, tak wygląda przód ET31 8.0 i tyl 8.5 przy ET35