Znaleziono 5 wyników
- 25 maja 2011, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: mocowania kanapy 3-ciego rzędu
Fotel trójkę z transporter lub z caravelle, do tyłu też się szybko składa pod warunkiem że jest sprawny są takie uszy i popychasz go do przodu np tak jak w osobówce, nie trzeba go odkręcać a miejsca jest dużo więcej w bagażniku będę miał chwile to podeśle fotkę jak to wygląda. Łóżka już tak sie nie ...
- 04 sie 2011, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: WAŁ NAPĘDOWY DO SYNCRO
Witam pisze w tym temacie bo sprawa jest podobna szukam tej gumy łącznik wału z wiskozą w etka część nie produkowana czy można to zastąpić np z innego auta np z Golfa czy ktoś orientuje się w temacie ??? Nawet na allegro tego nie widze nigdzie jest ten łącznik ale wydaje mi się że na przód a na tył ...
- 04 sie 2011, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: WAŁ NAPĘDOWY DO SYNCRO
I fotka od środka możeby i się dało zdjąć przeglądam allegro i widze dużo tych łączników do BMW i Mercedesów może któryś nawet spasuje ale czy te obsadzenia podejdą chodzi o te tulejki które łączą gume z blachą u mnie dwóch brakuje gdzieś się wytrzepały albo je tak zmieliło doszczętnie. http://image...
- 13 cze 2011, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: amortyzatory
Oryginalne według etka symbol do multivana 701513031 P ładowność od 800kg do 1000kg tak podają koszt według mojej etki to 114 EURO 2 sztuki. Można zadzwonić do serwisu i spytać jakiej to marki są.
- 25 paź 2011, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: VW T4 2.5TDI 150km 4x4...
obudowy są inne i frez od krótkiej półosi w 151 KM jest duzo wiekszy niz w 102 KM