Znaleziono 8 wyników
- 28 lip 2017, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Transporter t4 1996 2.5 benzyna falujące obroty
Cześć Mój problem wygląda, że został rozwiązany. Mechanik ustalił, że musi być nieszczelność w układzie dolotowym silnika. Diagnozował i diagnozował, aż ustalił, że winne są uszczelki pod listwą wtryskową. Wszystkie poszły do wymiany 5*35zł ASO plus robota 300zł :/ Uważam, że zdarł że mnie ale probl...
- 08 maja 2019, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jaka osłona silnika do Multika 2.5 benz, przed liftem '
O takim silniku jest mowa ,więc masz zdjęcie osłony. Mam też u siebie osłonę z 2.5 tdi ,ale jest inna.
- 10 gru 2019, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
AAC nie pali na cieplym
Witam Problem z AAC 2.0 benzynka. Jak rano odpalam nie ma problemu pali od dotyku .Jak pochodzi choc pol minuty to następne uruchomienie konczy sie kilukrotnymi próbami az wreszcie zapali Moze ktos mial podobny problem i podpowie gdzie szukac przyczyny Teraz rzucil palenie callkowicie Dzieki za licz...
- 17 lis 2019, 8:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2,5 Pb [ACU] jak wylogowac immobilzer
Kup emulator immo z all...o do zwykłego VW k-line za 30-40 PLN . Zamontujesz sam w miejscu puszki immo która jest koło licznika . Zasilanie immo dajesz na kolor czerwony pin 10 puszki immo .Masa kolor brązowy pin 9 puszki immo .Linia immo kolory jasno szare piny 7 i 8 zwierasz razem i podpinasz pod ...
- 11 lis 2017, 9:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: montaż suchego webasto??
Jeśli dasz pod podłogą to na pewno będziesz potrzebował czujnik zewnętrznego bo są duże straty temperatury i nawet jak dasz minimum to bedzie mocno grzało i ciężko wyregulować odpowiednią temp. Ja mam pod spodem 2000st i dopiero po pidpieciu czujnika jest ok. Ma 2kw a i tak chodzi na 1/3mocy. Chyba ...
- 10 lis 2017, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Zmieści się bez problemu. siedząc w aucie z tyłu patrząc do przodu webasto dajesz do prawej ściany podstawy fotela. Zasys i spaliny wyjdą między podłogą a zbiornikiem pod prawy próg. jest tam na tyle miejsca ze wszystko się mieści. moim zdaniem przy takim montażu wystarczy 2kw bo strat ciepła prakty...
- 10 lis 2017, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Zmieści się bez problemu. siedząc w aucie z tyłu patrząc do przodu webasto dajesz do prawej ściany podstawy fotela. Zasys i spaliny wyjdą między podłogą a zbiornikiem pod prawy próg. jest tam na tyle miejsca ze wszystko się mieści. moim zdaniem przy takim montażu wystarczy 2kw bo strat ciepła prakt...
- 02 paź 2013, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Osłona pod silnik
bez przesady , mialem w niejednym aucie plastykowe zamienniki oslon i jakoś zadna nie połamała się jezdząc w zimie , jak ktos po wystających pustakach , wystajacych korzeniach scietych drzew jezdzi to zadna nawt blaszana oslona nie wytrzyma takich spotkań. W sprinterze plastykowa nie oryginalna oslo...