Znaleziono 19 wyników
- 26 kwie 2020, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Akumulator rozruchowy i dodatkowy
Ja do tych samych celow (co prawda webasto sprawne ale jak trzeba grzać to nie trzeba chlodzić piwa) wstawilem tam 74Ah Jenox-a Classic-a. I np. dwa tygodnie w koncu lata w połnocnych Wloszech wydolił. Nawet wielogodzinne zostawiania automobila na naslonecznionym parkingu, kiedy to sprężarka lodowki...
- 26 kwie 2020, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
nieradek4 pisze:Moje pytanie - czy jest tam sens wstawic jakis lepszy akumulator?
- 27 kwie 2020, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Witam forum. Podepne sie pod watek =) Pacjent to 2.5tdi syncro. Mam pod fotelem kierowcy dodatkowy aku do webasto. Jakis badziewiak tam byl wstawiony przez poprzedniego wlasciciela, padl i trzeba wymienic. Webasto prawie nie uzywam za to podpinam tam kempingowa lodowke i laduje telefon i male gadze...
- 28 kwie 2020, 8:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Musisz wziąć metr i zmierzyć przestrzeń pod fotelem. Ewentualnie wspomóc się szukają forumową.
- 28 kwie 2020, 9:34
- Jump to forum
- Jump to topic
175mm wysoki z tego co pamiętam
- 28 kwie 2020, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Wchodzi 180, dla pewności położyłem na górze kawałek plastiku.
- 28 lis 2016, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zasłony na okna do Multivana
http://center-camp.pl/pl/p/Mata-izolacy ... inana/1333
Polecam coś takiego zamiast zasłonek, auto się mniej nagrzewa i można sobie samemu dociąć jak potrzeba . Jeden bryt smiało wystarczy na całe auto.
Polecam coś takiego zamiast zasłonek, auto się mniej nagrzewa i można sobie samemu dociąć jak potrzeba . Jeden bryt smiało wystarczy na całe auto.
- 30 mar 2017, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Mocowanie trzeciego rzedu siedzen Caraveli
Z przodu i z tyłu jest śruba i demontuje się te mocowania razem z kanapą :-D
- 30 maja 2020, 7:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bagażnik dachowy
Nie wrzuciłem z kilku powodów. 1) Myłem samochód na myjce automatycznej i z bagaznikiem by się już nie mieścił. 2) Nie dospawalem jeszcze tej blachy, więc platforma dalej jest głośna 3) Okazało się, że przy syncro wszystkie opony muszą być dokładnie takie same, a ja mam na zapasie zwykła, a na samoc...
- 30 maja 2020, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bagażnik dachowy
Namiot dachowy na 3 belkach cruz wożę już któryś sezon. Waży tyle, że w dwóch jest co nieść. Prędkości do 150, śpimy w tróję z dzieckiem, jeżdżę po wertepach i nic się z belkami nie dzieje. Także tą nośnością się nie przejmuj za bardzo
- 09 sie 2020, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wygłuszenie T4
Cześć @radek4, dziękuję za miłe słowo [emoji106] co do ilości, to powiem, że duuużo, starałem się cały boczek pokryć butylem 2-3 mm w zależności od miejsca, na to pianka 6 mm ale tak, by boczek dał się założyć zaczepami na drzwi. W miejscach, gdzie było więcej miejsca poszła jeszcze pianka porowata ...
- 13 mar 2021, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wygłuszenie T4
ja tylko wykleiłem matą butylową podłogę z tyłu w Multim (na to oryginalna sklejka z linoleum w kwadraciki). I tylko 2 mm bo inaczej nie pasuje stopień drzwi bocznych.
- 04 lut 2020, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Akumulator pod siedzeniem kierowcy
Akumulator pod siedzeniem jest dodatkowy i służy głównie do ogrzewania postojowego. Jest ładowany z alternatora podczas pracy silnika, przez przekaźnik sterowany z D+ alternatora. Masę ma wspólną z głównym akumulatorem, więc plusowe klemy wystarczy spiąć /+/ do /+/ jednym czerwonym kablem i można go...
- 31 sty 2017, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: prąd z gniazda na kampingu
Będzie grało z tym że potrzebujesz jeszcze przynajmniej 1.0metr przewodu do przedłużenia bo ten od zderzaka ma tylko 1.5metra i nie da rady dociagnąć go do kabiny. Jak coś to mam używane czesci DEFA.
- 31 sty 2017, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Wymyśl tylko gdzie chcesz dać gniazdo zewnętrzne oraz wewnętrzne i sprawdź czy długość kabla wewnątrz Cię "puści".
Powoli przymierzam się do tego samego manewru. Kabelki i gniazda już mam :)
Powoli przymierzam się do tego samego manewru. Kabelki i gniazda już mam :)
- 31 sty 2017, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Wymyśl tylko gdzie chcesz dać gniazdo zewnętrzne oraz wewnętrzne i sprawdź czy długość kabla wewnątrz Cię "puści". Powoli przymierzam się do tego samego manewru. Kabelki i gniazda już mam :) A jakie sa opcje? Jedna jaka widzialem na forum to zewnetrzne gniazdo w przednim zderzaku / grillu...
- 21 lut 2017, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jakie głośniki i jak je zamontować
@flax ach bardzo bym chcial! przegladalem juz watki na forum - ale sam sobie z tym tu (bez garazu i bez umiejetnosci) nie poradze.. Zajme sie tym dopiero jak bede w Polsce i znajde kogos kto mi to sensownie zrobi. Wiec pomyslalem ze poki co moze audio pomoze troche? Będziesz rozczarowany. Wsadzisz ...
- 22 lut 2017, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Będziesz rozczarowany. Wsadzisz głośniki których Twoje radio nie da rady rozbujać. Wzmak jest nieodzowny. Bez wygłuszenia drzwi na prawdę nic nie ugrasz. Ja wsadziłem w podszybie 2drożne jbl 10cm, jest różnica ale dalej daleko do zadowalającego dźwięku. Na dodatek musiałem poprzypinać luźne kable i...
- 22 mar 2017, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Kupujesz taki adapter i bez kombinowania
http://allegro.pl/opel-seat-renault-vw- ... 19680.html
http://allegro.pl/opel-seat-renault-vw- ... 19680.html