moim zdaniem coś pomieszałeś, na zdjęciu jest hak do wersji przedliftowej - poniżej 96 roku
druga sprawa jak montujesz ten rodzaj haka w polifcie to belka idzie do wywalenia, hak powinien być taki aby przejął jej funkcję
tu zdjęcie poglądowe:
Znaleziono 14 wyników
- 03 maja 2016, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
- 03 maja 2016, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jaką belkę kupić,żeby się nadała?
ale co to znaczy tak samo jakiś opis zdjęcie, jak do haka ze zdjęcia BogdanB macie zamontowany zderzak ?
nawet sprzedający zaznaczają, że jest to hak do wersji 91-96
nawet sprzedający zaznaczają, że jest to hak do wersji 91-96
- 03 maja 2016, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
miałem taki hak jak ze zdjęcia Bogdana tyle że był 'opatulony' wzmocnieniem zderzaka. Wszystko było w jednej linii , nic nie podwieszane. Zgniło to niemiłosiernie tak że została jedynie belka haka reszta się osypała :) wymieniłem bezproblemowo na oryg, westfaliowski jak z pierwszego zdjęcia u Kenobi...
- 04 maja 2016, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
tak nowy Thule, 600 złProbe041 pisze:Kenobi, nowy taki zestaw kupowałeś? Jaki to koszt?
- 06 maja 2016, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
czyli wracamy do tego co pisałem, samej tej zewnętrznej blachy nie kupisz
albo kupujesz całą belkę bez haka i rzeźbisz, albo wywalasz hak i wstawiasz belkę bez nie go, albo kupujesz cały komplet czyli hak wraz z tą blachą
albo kupujesz całą belkę bez haka i rzeźbisz, albo wywalasz hak i wstawiasz belkę bez nie go, albo kupujesz cały komplet czyli hak wraz z tą blachą
- 05 maja 2016, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
oj nie.. wykręcasz ze swojego całą belkę ( lub raczej jej resztki - czyli sam hak) przy podłużnicach od spodu i wywalasz na złom, a w to miejsce zakładasz taką jak z linku co dałem, CAŁĄ , przerzucasz na nią pianki zderzaka a na końcu sam zderzak, skręcasz i możesz się cieszyć porządną belką ze zint...
- 05 maja 2016, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Miałem, ale sprzedałem ze 3-4 tygodnie temu ;)
- 05 maja 2016, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
masz to samo co ja miałem, kup belke westfalii oryg wstawiaj i gotowe, pianki zderzaka pasują te same, mocowania też, nie bój nic. Na forum miał chyba niedawno Patrick na sprzedaż takie cudo, zapytaj a jak nie to alledrogo w granicach 200zł kupisz EDIT http://allegro.pl/hak-holowniczy-vw-t4-lift-i61...
- 03 maja 2016, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Kenobi, nowy taki zestaw kupowałeś? Jaki to koszt?
- 03 maja 2016, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ja miałem hak jak ten u góry tyle że belka haka była pod zderzakiem
- 03 maja 2016, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
też mam tak samo i mam rok 2001
- 03 maja 2016, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Znalazłem ja miałem dokładnie taki http://allegro.pl/do-laweta-hak-holowni ... 04800.html
- 03 maja 2016, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
zgadzam sie ja mam identyczny
- 03 maja 2016, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
ale to jest zupełnie inny rodzaj haka, więc nie mieszajcie
on jest podwieszany pod spodem, bez ruszania belki, a BogdanB pokazał zdjęcie takiego który wstawia się zamiast belki więc albo hak albo oryginalna belka
do polifta komplet hakowy chowany w zderzaku zamiast belki wygląda tak:
on jest podwieszany pod spodem, bez ruszania belki, a BogdanB pokazał zdjęcie takiego który wstawia się zamiast belki więc albo hak albo oryginalna belka
do polifta komplet hakowy chowany w zderzaku zamiast belki wygląda tak: