Ja mam takie lampy prawie dwa lata i wszystkie świecą, może wszystko zależy od napięcia jakie dochodzi do lamp (czy są założone przekaźniki i w którym miejscu).garbaty pisze:Największą ich wadą są postojowki w których jest 20 w1w i padają jak muchy. Nawet ledy długo tam nie wytrzymują.
Znaleziono 35 wyników
- 18 gru 2017, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Miał być multivan jest caravella
- 11 gru 2016, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Eberspacher zablokowane?
Ty masz typowy zegar montowany w vw t4 i takim nie zdiagnozujesz jak i nie odblokujesz. Zegar z linku ma jedno wejście 12 pinowe.pelek37 pisze:Mój jest podobny tylko ma jeszcze pokrętło potencjometru.
- 11 gru 2016, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Czy aby na pewno? bo o takim nie słyszałem, choć jak to mówią uczymy się całe życie, może to właście D3LC?pelek37 pisze:Mój eberspecher też jest suchy, tylko model to d3l3,
- 11 gru 2016, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Wszystko masz podał Ci Probe41Probe041 pisze:Piec ma wtyczkę na 8 pin, więc złe info. 9 i 11 pin to odblokowanie suchego D3LC
Takim zegarem można go odblokować http://vwbuswiki.de/index.php/Zuheizer_ ... #Moduluhr:
- 15 cze 2016, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Montaż przekażników swiateł w T4
Odświeżam troszkę temat bo mam podobnie jak aurii, jakieś dwa lata temu zamontowałem przekaźniki i wszystko działało ok do czasu gdy chciałem przerobić światła by mijania nie gasły przy zapalaniu drogowych. I tu zaczynają się schody, w skrzynce bezpieczników pod numerem 10 miałem przekaźnik nr.53 i ...