Znaleziono 8 wyników
- 08 mar 2016, 8:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: radio gamma V do t4
Witam ja w zeszłym tygodniu podpinałem do siebie radio VW Gamma. Posiadam T4 z 2002r. u mnie brakowało jednego kabla we wtyku iso A ( zasilającym ) brakowało mi Pinu nr 5 który wpiąłem w zasilanie, w opisach wtyków jest napisane że to antena automatyczna, ale u mnie bez wpięcia tego wtyku radio nie ...
- 15 mar 2016, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Gnije mi kierownica...
Sory że tak późno dziś z rana dopiero zrobiłem fotki.
- 03 kwie 2016, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Silnik ANJ/AVT
Witam Cie osobiście na firmie mam LT35 2.5 TDI ANJ oraz 2.5 TDI BBF. Jeśli chodzi o ANJ to bardzo pozytywna jednostka, spalanie na trasie bardzo niskie powiedział bym że bajeczne bez obciążenia przy jeździe na emeryta jesteś w stanie zrobić 8 L przy normalnej jeździe z obciążeniem pali 10-13 L. Fabr...
- 11 lip 2016, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Niebieska strzała i jej przemiana
A myslałeś o zakupie jakiejś uszkodzonej podsufitki i wstawieniu jej tam po skróceniu ? Generalnie szukałem dobrej od longa ale temat finansowo jeśli w ogóle się znajdzie jest ciężki do przeskoczenia. Ja na swoją mam pomysł i wykonam to w najbliższym czasie mam nadzieje. Na razie jednak to nie jest...
- 19 lip 2016, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Moja T4 już gotowa do pierwszego wyjazdu :)
Fotele na swoim miejscu i wszystko ok. Zostało mi jeszcze zakonczenie podsufitki i dywanu z przestrzeni bagażowej ale to powolutku. W piątek pierwszy teścik dla T4.
Fotele na swoim miejscu i wszystko ok. Zostało mi jeszcze zakonczenie podsufitki i dywanu z przestrzeni bagażowej ale to powolutku. W piątek pierwszy teścik dla T4.
- 17 gru 2017, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Witam niema u mnie vlepki
- 23 gru 2017, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: zapowietrzanie się układu paliwowego
Wymień pływak Jaki jest wpływ pływaka na powstawanie bąbelków? W pływaku który wchodzi do zbiornika jest smok jak zwał tak zwał który pęka. W którym miejscu nie wiem nie wnikałem wymieniłem pływak cały kompletny bez zagłębiania wiedzy w niego i problem znikł. Dlatego też napisałem wymień pływak bo ...