Znaleziono 5 wyników
- 29 gru 2015, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Galeria pomysłów... czyli fotki co i jak zamontowałem
Mam nadzieję zobaczyć tu fotki z nietypowych rozwiązań, które Waszym zdaniem sprawdziły się w T4. Tak jak przystało na dział "Nadwozie i Wnętrze" wszelkie usprawnienia i patenty i zmiany stylistyczne będą mile widziane. Być może staną się inspiracją do nowych modernizacji. Od razu proszę o...
- 21 lut 2016, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: wymiana podświetlenia deski - pokręteł nawiewów
Diody led są w wersji 12V, nie ma wtedy kłopotu z lutowaniem i upychaniem rezystorów w małych przestrzeniach.
- 20 wrz 2016, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Mała wycieczka :-)
Tforek był na spacerku na Bałkanach. w sumie przejechaliśmy ponad 3500 km. Średnie spalanie poniżej 7l/100km :-) Dwie osoby, zabudowa sypialna, motocykl, bagaże, stolik, krzesła, zadaszenie i inne takie :-D Zadowoleni z komfortu jednak niedosyt mocy na dłuuuugich podjazdach ( najdłuższy ponad 15 kil...
- 15 lut 2017, 8:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ciężkie przełączanie biegów
Odpowietrzenie układu i ew sprawdzenie pompy, czy pracuje w całym zakresie. Częstym przypadkiem jest zużycie sprężyny ( czasem pęknięcie) w pompie.Wtedy nie wypychają tłoka do końca, przez co nie pracuje ( podaje koniecznej do prawidłowej pracy ilości płynu) w całym, koniecznym do prawidłowego wyspr...
- 10 paź 2016, 0:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Karetka czyli Tforek jako Bus wielozadaniowy :-D
Wczoraj przewoziłem motocykl z Nałęczowa. Facet zobaczył moje przeróbki na tzw kampera, posłuchał opowieści o podróżach i ( chyba ;-) )spodobało mu się... Może wybierze się w świat swoim Tforkiem?? Z innej beczki- podczas oglądania fotografii z wakacji, pytanie 14 latka- "Nie bał się pan takim ...