Znaleziono 23 wyniki
- 22 sty 2016, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Praca wentylatorów
Myślę, że tak, bo jest do wersji z climatronikiem
- 22 sty 2016, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ostatnia strona, nie mam chwilowo elsy ale róznic tam nie powinno być
- 22 sty 2016, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Niestety mam tylko ten, różnic nie powinno być. Przy 2.5TDI jest tylko z tego co mi wiadomo inaczej sterowane załączanie sprężarki przez ECU
- 22 sty 2016, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- 04 lut 2016, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- 04 lut 2016, 8:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: przełącznik / przekaźnik świec żarowych
I to on na podstawie danych z czujników temperatury i kodowania ustala działanie świec żarowych poprzez przekaźnik w skrzynce bezpieczników.slimak pisze:J248 to nie jest przekaźnik tylko sterownik silnika,
- 03 lut 2016, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: sterowanie świecami żarowymi
J248 to nie jest przekaźnik tylko sterownik silnika, który bez wątpienia u Ciebie występuje. Wszelkie schematy są TUTAJ
- 04 lut 2016, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- 07 maja 2020, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: brak regulacji świateł
Przydatny artykuł https://t4-wiki.de/wiki/Leuchtweitenregulierung
- 08 lut 2016, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: d3wz dogrzewacz i czeste niesprawnosci
tak, ja tak teraz jezdze, weze wody spialem rurka miedziana bodajze 18mm a przewod paliwowy zaslepilem
- 08 lut 2016, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
zacisnąć węże morsem lub małym ale porządnym ściskiem stolarskimczemat2 pisze:Acha i jeszcze jedno czy macie jakiś pomysł żeby nie spuszczac płynu?
- 08 lut 2016, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
baryłka to potoczna nazwa krótkiej rurki metalowej obustronnie nagwintowanej (takiej z półki w markecie), czyli weź po prostu kawałek rurki 1/2 calowej.
Z tymi morsikami, jak nie masz kanału to musisz uważać, gdyż jak potrącisz ręką i się odepnie, to zanim zareagujesz już będziesz mokry ;)
Z tymi morsikami, jak nie masz kanału to musisz uważać, gdyż jak potrącisz ręką i się odepnie, to zanim zareagujesz już będziesz mokry ;)
- 19 lis 2010, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zdjęcie (demontaż) tapicerki drzwi
jeszcze pod głosikiem są 3 śruby
- 20 lis 2010, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
no u mnie bez odkręcenia tych śrub tapicery nie ściągniesz <hi>andrewa1 pisze:Wdj40 pisze:jeszcze pod głosikiem są 3 śruby
nie ma to znaczenia dozdjęcia tapicerki
natomiast Kenobi zapomniał o tej malej śrubeczce z przodu tapicerki
- 23 lis 2010, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
U mnie te śrubki mają ok 5cm długości i bez ich odkręcenia za cholere tapicera nie chciała zejść.
- 23 lis 2010, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Wkręty pod głośnikiem to rzecz fabryczna o ile w głośniki w tym miejscu auto zostało fabrycznie wyposażone.
- 16 lip 2014, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
[Manual] Wymiana kostki stacyjki
Zdarza się, że występuje problem z uruchomieniem samochodu lub nieprawidłowym działaniem zapłonu. Warto sprawdzić wtedy czy przyczyna nie tkwi w kostce stacyjki. Można to sprawdzić odpalając "na krótko", co pokazane jest na tym filmiku: JAK ODPALIĆ NA KRÓTKO Jeśli w tym przypadku jest w po...
- 07 lut 2016, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- 21 lut 2016, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: wymiana podświetlenia deski - pokręteł nawiewów
Diody led są w wersji 12V, nie ma wtedy kłopotu z lutowaniem i upychaniem rezystorów w małych przestrzeniach.
- 05 wrz 2013, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: układ chłodzenia - 2 pytania
Czyli jednym słowem udało się - pompka zasilanie ma stałe ale przez ten czujnik dostaje masę nawet jak zgasisz auto to będzie działać do momentu ostygnięcia płynu