Znaleziono 9 wyników
- 07 maja 2014, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fajne gumy na lato
Sam się dzisiaj w końcu zdecydowałem na Hankooki k425 (B/B/70db). Miały być Nokiany H, raz już nawet kupiłem ale dostałem inne w międzyczasie te interesujące poznikały z ofert a te które zostały mają odstraszające ceny. Nie mówiąc już o tym, że wciąż jeżdżę na zimòwkach i czas najwyższy na letnie. J...
- 07 maja 2014, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Witam! Odnośnie opon hankook to mam coś podobnego od dwóch lat w służbowym samochodzie toyota hiace. Jeśli chodzi o zużycie to jest ok zaczynam trzeci sezon i wyglądają bardzo dobrze, zastrzeżenia mam jedynie co do tego ze przy prędkości powyżej 100 są dosyć głośne i podczas deszczu to tył mnie czas...
- 07 maja 2014, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Hankook to producent z tradycjami , nie produkują najgorszego syfu jak przykładowo rodzimy Kumho. Mają jedną wadę Hankooki , nie lubią byc co sezon ściągane z felg , cierpią nie milosiernie wtedy ranty opon z racji ze są z dośc twardej mieszanki gumowej. Hankooki trafiaja na pierwszy montaz często d...
- 15 paź 2014, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Spinki atrapy? Mocowania ? Jak to nazwać, gdzie to kupic
Sztuk 4 http://allegro.pl/spinka-atrapy-oslony-chlodnicy-vw-t4-i4626892533.html na przedmiejskiej w reg plast mają. Tylko najlepiej mieć zdjęcie, bo nie chce się im szukać po modelu. Nowa spinka może też nie pomóc, gdy mocowania w błotnikach są już wyrobione. Trzeba się wtedy ratować i kombinować ab...
- 15 paź 2014, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
w ASO mają po 1,7zł/szt oryginalne , podjedz sobie na Brucknera do Centrum Volkswagen.
Nr ref. 701 805 163
Nr ref. 701 805 163
- 16 paź 2014, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
W reg plast z tego co pamiętam mieli po 1,5zł z tym, że min. 10 sztuk trzeba wziąć więc faktycznie lepiej kupić w ASO :D