Znaleziono 5 wyników

Return

autor: waldisg
22 sie 2016, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2.4 TDI AHY nie odpala - potrzebuję pomocy

Drodzy, Niezawodni Forumowicze, dziękuje za wszelką pomoc, sugestie, porady. Auto odpaliło. Przyczyną był pęknięty lut w stopce przekaźnika. Po wyjęciu 109 zauważyłem, że jeden z PINów ( chyba dobrze nazwałem) ma delikatny luz. Pod lupą zauważyłem pęknięcie na lucie. Po przelutowaniu wszystko gra ja...
26 paź 2016, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: VW T4 Caravell AHY 151 KM - Mokotów

Nadszedł czas remontu blacharsko - lakierniczego. Zacząłem od rozbiórki słupków, boczków, podsufitki. W planach wymiana progów, "sierpów", prawego błotnika, naprawa podszybia. Ogólnie po rozbiórce wszędzie we wnętrzu blacha w stanie idealnym. Zrobiłem parę fotek, może komuś się przydadzą j...
04 lis 2016, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: VW T4 Caravell AHY 151 KM - Mokotów

Dzisiejszy nabytek <yes>
bagażnik.jpg
27 maja 2019, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Uchwyt na napoje

Borykając się wielokrotnie w czasie podróży z problemem umieszczenia butelek, kubków itp. skorzystałem z pomocy kolegi Daniela Ortmana z grupy T4 na pejsbuku. Zakupiłem składaną półkę na napoje od Kia Carnival w cenie 165 PLN z przesyłką na alledrogo. Sam montaż zajął mi ok. 1,5 godziny :) Wiecie ja...
11 kwie 2020, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: trzęsie na wolnych

Miałem podobne objawy w silniku 150 AHY. Na wolnych obrotach nierówna praca, po włączeniu klimatyzacji szarpanie silnikiem. Kenobi wie o czym piszę bo sam miał okazję to sprawdzić :) . Różne rzeczy brałem pod uwagę i w końcu decyzja zapadła, że wymienię nastawnik pompy wtryskowej. Po wymianie nastaw...