Znaleziono 4 wyniki

Return

autor: PawelM
17 sty 2017, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: SZYBKA SKRZYNIA BIEGÓW

Poniżej masz tabelkę na jakim biegu przy jakich obrotach silnika będziesz miał poszczególną prędkość na skrzyni CRN. Ogólnie proponuję poszukać najdłuższej skrzyni z 2.5tdi 88Ps. Sam wcześniej kombinowałem z różnymi skrzyniami i dłuższymi piątkami aż w końcu założyłem EWB\DUJ i wraz przydała by się ...
18 sty 2017, 9:06
Jump to forum
Jump to topic

Poniżej masz tabelkę na jakim biegu przy jakich obrotach silnika będziesz miał poszczególną prędkość na skrzyni CRN. Ogólnie proponuję poszukać najdłuższej skrzyni z 2.5tdi 88Ps. Sam wcześniej kombinowałem z różnymi skrzyniami i dłuższymi piątkami aż w końcu założyłem EWB\DUJ i wraz przydała by się...
18 sty 2018, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Do zmiany przełożenia potrzebujesz dwóch współpracujących ze sobą trybów. Czyli do trybu 02Z311361A potrzebujesz jeszcze tryb 02Z311158A. Oczywiście nie jest to jedyne przełożenie jakie będzie pasowało, są jeszcze przełożenia 0,621 lub 0,681
09 maja 2016, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zwiększenie mocy w T4 po swapie na 1.9 TDI

chemik211 pisze:
Już opisywałem, np.pajero a sterowanie poprzez termistor lub programem z org kompa
Możesz wskazać gdzie to opisywałeś ewentualnie coś więcej w temacie sterowania z ori ecu ??