Znaleziono 9 wyników

Return

autor: TomKrak
13 sie 2011, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: świeci kontrolka oleju

odłącz klemy z akumulatora na jakies 10 min i sytuacja powróci do normy (jeśli stan oleju jest właściwy)
13 sie 2011, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

ZiomekPCT odłączenie klem na około 5-10 minut załatwi sprawę na 100%
13 sie 2011, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Kenobi ten myk sprawdzony już w kilku ACV więc jestem pewien rezultatów
13 sie 2011, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Kenobi bo rzadko się zdarza żeby działał włącznik przy pokrywie silnika a odłaczenie aku spowoduje "zapomnienie" przez kompa niskiego stanu oleju

ZiomekPCT odpuść sobie sugestie "kolegów" z niebieskiego forum! nie będę komentował!
09 lut 2011, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Czerwona Strzala

Wroonex ten multik kiedyś dzielnie mi służył!
sam go z D przywoziłem, jak go sprzedałem jakieś 5 lat temu miał na liczniku 265 000 km, ogólnie byłem z niego zadowolony.
09 lut 2011, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

b8tz pisze:
oooooj to użył przy lawecie ;P
7 czy 8 miechów u mnie był, jakieś 40 000 km (95% pod lawetą)
17 lut 2011, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

jak autko przywiozłem z D to powymieniałem wszelkie płyny, oleje, filrty oraz rozrząd, potem wymienione zostało przednie zawieszenie i pod koniec cały układ wydechowy. Samochód spisywał się bez zarzutu! byłem z niego zadowolony taką fotkę znalazłem na kompie: http://img695.imageshack.us/img695/8605/...
21 lut 2011, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

a co to za nakładka na kierownicę? skóra się wytarła? sam zakładałem tą kiere od passata którą to obszywałem skórą w profesjonalnym zakładzie
21 lut 2011, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

tak masz rację była ta duża kiera, a ta od paska założona została na tulejce/dystansie czy jak to nazwać + dołożenie odpowiedniej blaszki w odpowiednim mejscu ażeby odbijały kieunkowskazy. no i na foto widać feler który to sam osobiście uczyniłem! trzecie światło stopu zamontowane jest centalnie na ...