Znaleziono 6 wyników

Return

autor: żółwik
24 mar 2013, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

moskitiera

Komary, pajączki, muszki i inne latające i pełzające robale, przeważnie chcą się nami pożywić, gdy my chcemy sobie odpocząć. Aby się od nich chociaż trochę odciąć, a przy tym nie odcinać się od świeżego powietrza została wymyślona moskitiera, która dla potrzeb T4 została zaadoptowana w sposób przeds...
26 mar 2013, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Rolety zadaszenia

Daszek Kupiony w Jula, cena 175 PLN, do tego szyna wklejona w rynienkę na dachu, klejem do wklejania szyb samochodowych, cena szyny chyba 18 PLN, klej kolegi szybiarza, a więc gratis. Trzyma się, tak jak szyba karoserii smile Fabryczny daszek został trochę zmodyfikowany, a mianowicie została dołożon...
27 mar 2013, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

To jest ten twój daszek????? http://www.jula.pl/daszek-przeciwsoneczny-619413 tak to ten daszek, jak widzę trochę podrożał, ma on wiele zalet, jest lekki, jest już gotowy, pasuje wymiarem do T4, ma już dwa słupki o regulowanej wysokości, ale zaprezentowanej na zdjęciu równości nie udało mi się nigd...
26 mar 2013, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Mozna prosic fotke tej szyny przyklejonej w rynience? oczywiście, ale muszę ją zrobić, na razie wklejam link do pedeefa w którym ten profil jest przedstawiony. KLIKAMY jest to profil o symbolu 72017, pokazuje się jako pierwszy po otworzeniu pliku firma klik klik ma przedstawicielstwa w całej Polsce...
27 mar 2013, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Jabluszko pisze:
Szynę gdzie kupiłeś tak tanio?
Tu Klik
27 mar 2013, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

hej dziwczyny i chłopaki, to ja, a właściwie to my <hi> <taktak>
kedre można kupić w jednym miejscu co listwę, a co do ceny listwy to już wyżej podali tak, tak to za cztery metry.

Jak ktoś potrzebuje jakiś rozwiązań i pomysłów to zapraszam, mam ich cały rękaw