T4-forum.pl

Forum dyskusyjne posiadaczy i sympatyków VW Transportera T4!


Teraz jest poniedziałek, 15 października 2018, 16:34

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 24 czerwca 2018, 19:39 
Offline
podteczkownik raczkujący

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lipca 2011, 14:39
Posty: 6
Lokalizacja: Częstochowa
model: VW T4
silnik: 1.9 TD

Podziękował: 1 raz
Pomógł: 0 razy
Podepne się pod temat.
Po regeneracji pompy i maglownicy wspomaganie chodzi ciężko. To znaczy jest dużo lepiej niż przed ale wcześniej przed awarią chodziła lżej. Układ był wyplukany i jest odpowietrzony. Geometria kół ustawiona , zawieszenie też w pełni sprawne.
Moje pytanie brzmi co jeszcze ma wpływ na pracę wspomagania ?


Góra
  Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  

Administracja t4-forum.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Forum uruchomione w dniu: niedziela, 11 kwietnia 2010, 09:52.
Powered by phpBB