Frankensztajn
-
Aclio
- Nowy T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Frankensztajn
Film przedstawia etapy naprawy. Prawie wszystkie prace wykonane w jednym miejscu przez jedną osobę i parę maszyn.
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: Frankensztajn
lux robota, tak powinno sie podchodzic do aut.
Jakbym miał sie do czegoś czepnać to te fotele tyłem do kierunku jazdy obiłbym w takim samym materiałe jak reszta foteli i nie spawałbym żadnej samoróby do obrotnicy. Te mocowania w podłodze do foteli tyłem do kierunku jazdy mozna kupić w serwisie i nie kosztują wiele.
Teraz możesz jechać na giełdę w Słomczynie :D
Jakbym miał sie do czegoś czepnać to te fotele tyłem do kierunku jazdy obiłbym w takim samym materiałe jak reszta foteli i nie spawałbym żadnej samoróby do obrotnicy. Te mocowania w podłodze do foteli tyłem do kierunku jazdy mozna kupić w serwisie i nie kosztują wiele.
Teraz możesz jechać na giełdę w Słomczynie :D
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Nawet nie pytam ile to wszystko kosztowało, mogę sobie jedynie wyobrazić, bo widać że na częściach nie oszczędzałeś. ;)
-
Aclio
- Nowy T4
- 12
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Nie wyobrażasz sobie ile godzin maili i telefonów wykonałem żeby załatwić materiał, ale na dzień dzisiejszy ta tapicerka nie jest dostępna na rynku Polskim, Niemieckim, Belgijskim i Holenderskim. Stan rodzimej tapicerki jest idealny i jakość też ( takich materiałów już nie produkują :) ) więc szkoda przeszywać wszystko ,ale też mnie to boli.vwyogi pisze:Jakbym miał sie do czegoś czepnać to te fotele tyłem do kierunku jazdy obiłbym w takim samym materiałe jak reszta foteli
-
tommly
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: chwilowy brak T4
- Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
- podziekowal za post: 30 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Przy takim nakładzie pracy, na Twoim miejscu, dałbym nowszą miękką deskę i tarcze na tył, a nie bębny. Ale gratki za zaangażowanie, poświęcony czas i kasę.