Witam,
chciałbym się dowiedzieć czy ogrzewanie jak w temacie wystarczy do ogrzania mojego T4 w wersji long przeszklony? A może ktoś z kolegów używa takiego ogrzewania ? Dodam, że posiadam już webasto mokre (thermo top C) i bardzo dobrze sprawia sie przy ogrzewaniu przednich siedzeń ale straszna lipa jest z tyłu.
Eberspacher D1LC Compact do T4 Long ?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
deeamon
- Forumowicz T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: T4 Long
- Kontakt:
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - Lokalizacja: Kraków
- podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
Re: Eberspacher D1LC Compact do T4 Long ?
Mam w przeszklonym longu B1l wiec piec a takiej samej mocy
Jesli jest zamontowany w srodku to po pol godziny przy okolo -2 stopniach na zewnatrz jest w stanie zrobic temperature wewnatrz okolo 16 stopni
Nie wiem do ilu stopni (jesli wogole) wzrosla by temperatura przy dluzszej pracy bo braklo czasu na test
Jesli natomiast na zewnatrz jest od 5 stopni w gore,wewnatrz grubo powyzej 20 stopni bez problemu jest do osiagniecia
Jesli jest zamontowany w srodku to po pol godziny przy okolo -2 stopniach na zewnatrz jest w stanie zrobic temperature wewnatrz okolo 16 stopni
Nie wiem do ilu stopni (jesli wogole) wzrosla by temperatura przy dluzszej pracy bo braklo czasu na test
Jesli natomiast na zewnatrz jest od 5 stopni w gore,wewnatrz grubo powyzej 20 stopni bez problemu jest do osiagniecia