Blenda głośników
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
MarcinLi
- Początkujący T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Blenda głośników
Witam. Szukam oryginalnych osłon na głośniki w przednich drzwiach i niedawno jeden z kolegów z forum podesłał mi zdjęcia osłon ale okazało się że są za duże. Tak wygląda miejsce w mojej t4 na te osłony http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b75 ... 81665.html . Wymiar średnicy 125mm. Może ktoś wie jakie osłony podejdą do mojej t4.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: Blenda głośników
Musisz szukać blend do multivana/caravelle do modeli przed 1996 rokiem , dostępne sa w ASO , niestety nr referencyjnego nie znam ale koszt ich jak kupowałem blende tą większa do pózniejszych roczników był taki sam czyli 48zł sztuka.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Nie patrz na ceny allegrowe , bo ten co sprzedaje je po 76zl chyba kupil w aso po 48zl i poprostu chce zarobic na kazdej 28 zeta. Jak ja szukałem tej duzej blendy to ten gosc na allegro je miał tez w cenie prawie 80zl a kupiłem w aso za 48zl.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Podepnę się, bo nie mam lewej takiej blendy. Jeśli ASO to ktoś by poradził które w Warszawie?
Ponieważ boczek sfatygowany i chcę tylko zabezpieczyć głośnik więc chętnie zadowolę się używką <england>
Ponieważ boczek sfatygowany i chcę tylko zabezpieczyć głośnik więc chętnie zadowolę się używką <england>