Cześć, trafiłem na takie autko: http://allegro.pl/vw-caravelle-2-5-tdi- ... 15940.html
Jakie to proste - wkręcić 6 grzybków w podłogę, wstawić siedzonka z 2 rzędu i już jest caravelka. Ale co z pasami? Ławkę to jeszcze rozumiem, bo były takie że miały pasy biodrowe i nie mocowane do ściany, ale co z koziołkiem?
A teraz druga sprawa: jakby te ławkę z 2 rzędu odwrócić i ustawić tyłem do kierunku jazdy, to czy dałoby się rozkładać stolik? A, no i czy w ogóle ławkę odwróconą o 180 stopni dałoby się nałożyć na grzybki, bo to może być niebezpieczne podczas zderzeń, więc producent powinien zapobiegać takim próbom...hmm...muszę kiedyś spróbować.
Pozdraw
Storch
Caravelle z multika. A odwrotnie się da?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
fleri
- Forumowicz T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: T4 lift long
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
Re: Caravelle z multika. A odwrotnie się da?
ławke da się obrócić tyłem do kierunku jazdy i wpiąć w grzybki, nie raz to praktykowałem, ale stolika wtedy nie rozłożysz... Ja w caravelli z reguły koziołka nie woziłem, a dwójka stała pod ścianą, wiem że to niezbyt bezpieczna konfiguracja, ale z reguły i tak nikt tam nie siedział, a dużo wygodniej się chodzi po aucie ;)
-
arkolek
- Forumowicz T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: caravelle T4
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Re: Caravelle z multika. A odwrotnie się da?
Na zdjęciu w którym 2gi rząd jest normalnie widać tak jakby brakowało przednich grzybków. Dziwnie to wygląda. No chyba że jest tam inny patent