Skrzynia?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lopez66
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: vw t4,1993r
- podziekowal za post: 16 razy
- Kontakt:
Skrzynia?
Witam.W czwartek jak konczylem trase i podjezdzalem pod dom klienta poczulem luz na lewarku.Zatrzymalem sie i nie gaszac silnika poczulem ze lewarek ma dziwne luzy na boki tak jakby nie byl polaczony ze skrzynia...Mialem dylemat wracac do domu autem czy laweta.To ok 15 km wiec co tam mysle sobie.jakos moze dam rade.O ile uda mi sie wbic bieg..No nic probuje ruszac ale ani 1 i 2 nie ma...Jedziemy z 3...Dlugo to trwalo.modlilem sie tylko zeby sprzeglo dalo rade i korkow duzych nie bylo.Ale ze to centrum wiec korki i swiatla normal.2 razy udalo mi sie wbic 4 bieg tak troche w innym miejscu byl jakby cos sie poprzestawialo.Zajechalem pod dom,nawet zaparkowalem <yes> i okazalo sie ze wstecznego tez nie ma....I teraz nie wiem czy to jakies linki sie pourywaly czy skrzynia do naprawy?Pisze dopiero teraz gdyz wczoraj mialem operacje kolana i niezbyt moglem pisac.Nie spieszy mi sie z naprawa.ok 2 miesiace nie moge jezdzic bo to prawa noga i fizykoterapia wiec tylko pytam co z tym moge zrobic?Mam mozliwosc zamowienia z Polski czesci jezeli nie beda zbyt duze.Pozdrawiam wszystkich i prosze o porade.Darek
-
lopez66
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: vw t4,1993r
- podziekowal za post: 16 razy
- Kontakt:
Re: Skrzynia?
Witaj.Z powodu operacji nie moge dlugo w jednej pozycji wytrzymac i meczy mnie to bardzo nie zaglebialem sie zbytnio w temat.W innej sytuacji moze powinienem to zrobic,przepraszam.Zadalem to pytanie poniewaz moge zamwic czesci z Polski a wiem ze wiekszosc z kolegow z forum zna odpowiedz.Nie wiem dlaczego pytasz mnie o to?Zamiescilem watek w odpowiednim dziale w ktorym nie ma odpowiedzi na moje pytanie.Mozliwe ze jest temat gdzie indziej ale ja mam benzyne wiec gdzie tkwi problem?
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Re: Skrzynia?
Moderator stara się trzymać porządek na forum, my unikamy dublowania tematów, wielokrotnego opisywania tych samych problemów, jeśli na forum zaistnieje kilka tematów opisujących problemy bliźniaczo podobne, to wkrótce nikt nie ogarnie chaosu i nikt w przyszłości nic nie odszuka na forum. Współczuję Ci twoich dolegliwości medycznych, ale uważam, że napisanie już dwóch postów w tym temacie zajęło Ci więcej czasu niż ewentualne użycie forumowej szukajki i znalezienie czegoś takiego:lopez66 pisze:Nie wiem dlaczego pytasz mnie o to?
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=10&t=3822
-
czarny1x1x