PAsy bezpieczeństwa
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
tomekchorzow
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 8 razy
- Kontakt:
PAsy bezpieczeństwa
Witam, mam pytanko.
Czy można wszystkie pasy drugiego i trzeciego rzędu zmienić na biodrowe?
Czy można wszystkie pasy drugiego i trzeciego rzędu zmienić na biodrowe?
-
aurii
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: t4
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: PAsy bezpieczeństwa
panowie ktoś robił w zabudowie holenderskiej na tylniej kanapie pasy takie zwykłe co są z przodu??? Mam taką zabudowe potrzebne mi są tam pasy standardowe do przypięcia fotelika dziecięcego ale niestety w oryginale są tam pasy biodrowe;( Szukam jakiegoś patentu jak tam wsadzić zwykłe pasy ktoś coś wie na ten temat??
-
arkolek
- Forumowicz T4
- 13
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: caravelle T4
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Witam. Mam u siebie fotele obrotowe i zastanawiam sie nad dolożeniem do tych foteli pasów bezpieczeństwa. Chodzi o takie zintegrowane z oparciem.
Szukam i szukam w necie producentów, warsztatów montujących i nic. Znacie jakieś warsztaty w mazowieckim, radom, które zajmują się takimi sprawami? Kupno foteli z pasami odpada bo ceny kosmiczne
Szukam i szukam w necie producentów, warsztatów montujących i nic. Znacie jakieś warsztaty w mazowieckim, radom, które zajmują się takimi sprawami? Kupno foteli z pasami odpada bo ceny kosmiczne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
rad
- Nowy T4
- 12
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: caravelle
- Kontakt:
Witam,
chciałbym podpiąc się pod ten wątek- nie mogłem znaleźc interesujących mnie informacji ani tu na forum, ani nigdzie przez google. Gdyby ktoś pomógł mi, byłbym wdzięczny :)
Mam już upatrzonego i prawie kupionego T4 Caravelle. Ma to byc auto dla mojej rodziny- a oprócz żony mam szóstkę dzieci. Dlatego też musimy wykorzystac do mocowania fotelików również siedzenia środkowe, a tam są te nieszczęsne pasy biodrowe, do których nie wyobrażam sobie, żeby montowac foteliki dziecięce. Moje pytania i wątpliwości są następujące: czy znacie może we Wrocławiu jakiś warsztat, gdzie można by założyc pasy trzypunktowe do środkowych siedzeń? Czy jest to w ogóle polecany przez Was zabieg?- tzn trzeba miec jakieś specjalne atesty, jak to byłoby na stacji diagnostycznej, czy w "kontakcie" z policją?
Właściwie to tylko powstrzymuje mnie przed zakupem i jeżeli nie znajdę rozwiązania, to chyba będę musiał rozejrzec się za trafikiem <ojojoj>
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
chciałbym podpiąc się pod ten wątek- nie mogłem znaleźc interesujących mnie informacji ani tu na forum, ani nigdzie przez google. Gdyby ktoś pomógł mi, byłbym wdzięczny :)
Mam już upatrzonego i prawie kupionego T4 Caravelle. Ma to byc auto dla mojej rodziny- a oprócz żony mam szóstkę dzieci. Dlatego też musimy wykorzystac do mocowania fotelików również siedzenia środkowe, a tam są te nieszczęsne pasy biodrowe, do których nie wyobrażam sobie, żeby montowac foteliki dziecięce. Moje pytania i wątpliwości są następujące: czy znacie może we Wrocławiu jakiś warsztat, gdzie można by założyc pasy trzypunktowe do środkowych siedzeń? Czy jest to w ogóle polecany przez Was zabieg?- tzn trzeba miec jakieś specjalne atesty, jak to byłoby na stacji diagnostycznej, czy w "kontakcie" z policją?
Właściwie to tylko powstrzymuje mnie przed zakupem i jeżeli nie znajdę rozwiązania, to chyba będę musiał rozejrzec się za trafikiem <ojojoj>
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
koooosmo
- Początkujący T4
- 14
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: T4 Mixt vel żółcior
- podziekowal za post: 14 razy
- Kontakt:
Miałem Traficka , a dokładniej Vivaro ale to jest to samo i w drugim rzędzie siedzeń też były pasy biodrowe u mnie.