tylna szyba
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
sniegu
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: ABL
- Kontakt:
tylna szyba
Witam, niestety dzis z powodu mojego gapiostwa zbiłem tylna szybę, generalnie cała popękała ale jest na swoim miejscu, szyba jest przyciemniana i chyba ta folia ja trzyma w kupie ;) , pytanie jest czy bedzie pasowac szyba z t4 z silnikiem 2.4 czy jest jakas róznica? wrzuce link np ta? http://allegro.pl/volkswagen-t4-szyba-t ... 16600.html a drugie pytanie czy ta rozbita szyba w sumie dos solidnie siedzi pukałem ręka no i otwierałem klape na przemian dosyc mocno zamykałem i trzyma sie, myślicie ze jak wpadnie dziurę to wypadnie?
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: tylna szyba
Szyba w klapie we wszystkich rocznikach jest taka sama. Więc jezeli to tylna jest to musi podpasować.
Co do wypadnięcia jezeli masz folię na szybie to bedzie się trzymać , do czasu az folia nie zacznie pracować i pękać , jezeli bedzie dobrej jakości folia to taka pokruszoną szybe potrzyma jakis czas.
Co do wypadnięcia jezeli masz folię na szybie to bedzie się trzymać , do czasu az folia nie zacznie pracować i pękać , jezeli bedzie dobrej jakości folia to taka pokruszoną szybe potrzyma jakis czas.
-
sniegu
- Początkujący T4
- 14
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: ABL
- Kontakt: