Szukam podsufitki do T4 long
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
darekwronka
- Nowy T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Szukam podsufitki do T4 long
Witam wszystkich. Szukam podsufitki do T4 LONG po lifcie szarej z nawiewami pod klimatyzację. Mam cichą nadzieje że któryś z kolegów posiada lub wie kto taką podsufitkę by miał na sprzedaż.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Szukam podsufitki do T4 long
na forum jest dział giełda, na którym takie ogłoszenia należy umieszczać,
ty nie masz tam dostępu, czemu ?? - przeczytaj regulamin, a się dowiesz
post zaakceptowałem w celu informacyjnym
a tak w kwestii tej podsufitki to jesteś jednym z kilku forumowiczów który takiej szuka - jest to dość unikalny towar, znalezienie za rozsądne pieniądze graniczy z cudem
ty nie masz tam dostępu, czemu ?? - przeczytaj regulamin, a się dowiesz
post zaakceptowałem w celu informacyjnym
a tak w kwestii tej podsufitki to jesteś jednym z kilku forumowiczów który takiej szuka - jest to dość unikalny towar, znalezienie za rozsądne pieniądze graniczy z cudem
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
dodam tylko że kupno krótkiej i przeróbka na longa jest mozliwa i to chyba najszybszy sposób aby mieć taką podsufitkę
-
gjenio
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: CARAVELLE
- podziekowal za post: 3 razy
- Kontakt:
andrewa1 podpowiedz jak to zrobić, sam mam ogłoszenie w dziale kupię. Dzięki i czekam na podpowiedzi. Pozdrawiamandrewa1 pisze:dodam tylko że kupno krótkiej i przeróbka na longa jest mozliwa i to chyba najszybszy sposób aby mieć taką podsufitkę
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
kupujesz podsufitke zrywasz materiał predłuzasz o 40cm z przodu i ponownie tapicerujesz nowym materialem to jest prostra opcja mozna tez zrobić rozciecie miedzy nawiewami jest to trudniejsze ibardzej pracochlonne ale tez do zrobienia
3m materiału to koszt okolo70zł do tego klej okolo18zł litr czas przeróbki okolo2h i 24h po na dokladne wyschnięcie kleju
po tym czasie cieszymy sie nową podsufitką
wszystkie które znalazlem są za daleko od Częstochowy bo pewnie bym juz bym sobie zrobił
3m materiału to koszt okolo70zł do tego klej okolo18zł litr czas przeróbki okolo2h i 24h po na dokladne wyschnięcie kleju
po tym czasie cieszymy sie nową podsufitką
wszystkie które znalazlem są za daleko od Częstochowy bo pewnie bym juz bym sobie zrobił
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Andrzej , mozesz podpowiedziec co to za klej ?? Mam do obklejenia płytę , wsumie jest to taka typowa dykta na podsufitce w jednym aucie i jako ze mam kilka welurowych podsufitek z innych aut chciałem zerwac materiał welurowy z nich i przykleić na tą płytę... Tylko zastanawiam się czy to na butapren kleić czy na jakiś inny klej.... No i chyba wartałoby zmatowic jakimś papierem tą dyktę tez przed obklejeniem...andrewa1 pisze:
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Sterciu pisze:Andrzej , mozesz podpowiedziec co to za klej ?? Mam do obklejenia płytę , wsumie jest to taka typowa dykta na podsufitce w jednym aucie i jako ze mam kilka welurowych podsufitek z innych aut chciałem zerwac materiał welurowy z nich i przykleić na tą płytę... Tylko zastanawiam się czy to na butapren kleić czy na jakiś inny klej.... No i chyba wartałoby zmatowic jakimś papierem tą dyktę tez przed obklejeniem...andrewa1 pisze:
wprawdzie na na pv poszło ale może komuś się tez przyda klej podobny do butaprenu ale bezbarwny i szybko schnący
nie potrzeba matowić powierzchni <england>
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.