Pytam personalnie bo wiem że kol. @Kurol ma podcisnieniowo sterowaną klimę. Ale chetnie zapamiętam i innych jej posiadaczy.
Pytanie brzmi: czy jak górny suwak jest na drugiej pozycji od prawej (ikonka typu "bezklimowy nadmuch na nogi") to dmucha jakoś zauwazalnie z innych kratek deski?
[@Kurol] nadmuchy w przelifcie z klimą
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: [@Kurol] nadmuchy w przelifcie z klimą
A jak w tym samym czasie dmucha na nogi? Bo u mnie zauważalnie dopiero na 4 biegu cos cieplego leci, ale jak jest realnie zimno na dworze (u Was to na polu) to strefę przypodlogową w "szoferce" muszę dogrzewać tylną nagrzewnicą, tą z wylotem w uskoku podłogi.
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - Lokalizacja: Kraków
- podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
Na pierwszym biegu cos tam czuc.
Ale ja mam zaniennik nagrzewnicy niby nissens,w porownaniu z oryginalna to straszna bieda z orzewaniem
Ale ja mam zaniennik nagrzewnicy niby nissens,w porownaniu z oryginalna to straszna bieda z orzewaniem
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Ja mam zamiennik, chyba TRW, i grzeje nieźle. Dociekam tylko czy u Ciebie dobrze dmucha na nogi, bo u mnie przy samych bocznych otworach dolnego tunelu jest goraco ale pęd ciepłego powietrza siega na maks. 4 cm od tych otworów. Myślałem, że cos jest zatkane i dlatego dmucha przez wszystkie gorne kratki (i na szybę i na mordnie), ale slyszę że u Ciebie też tak jest. Dodatkowo, jak sie u mnie ruszy suwak o oczko w lewo to znika nadmuch na szybę, a z kratek namordnych idzie na 4 biegu prawie huragan. Czyli domniemywam że plastikowa klapka sie rusza.