Szyberdach.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Gucio13365
- Nowy T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multiwan
- Kontakt:
Szyberdach.
Kupiłem multvana 1995. I jest zamontowany elektryczny szyberdach i brakuje jakiegoś elementu nie wiem czy to silniczek czy jakiś panel sterujący na środku przed szyberdachem. . Proszę o pomoc czego tu brakuje jak to szukać. Lub moze ktoś ma na części.
Dziękuje pozdrawia
Dziękuje pozdrawia
Ostatnio zmieniony 22 lis 2016, 10:15 przez Gucio13365, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Szyberdach.
Jeszcze za wcześnie na załączanie fotek, zaraz Cię Admin pogoni ;)Gucio13365 pisze:W załączniku dodaje zdjęcie
-
Andrzej W.
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4 multivan
- Kontakt:
witam mam problem z szyberdachem to znaczy kupilem niedawno multivana i jest orginalny elektryczny szyberdach ale poprzedni wlasciciel zakleil go bo twierdzil ze cieknie ja mam zamiar to uruchomic na chwile obecna auto jest u lakiernika i bedzie go wyciagal moje pytanie czy sa jakies dostepne uszczelki czy mial ktos podobny problem i wie jak go rozwiazac lub moze ktos ma na sprzedaz taki sprawny szyberdach w fajnych pieniadzach dzieki pozdrawiam
-
Jabluszko
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 19
- Model:
- Auto: LT
- Opis: Podróżować, zwiedzać, bawić, świat całować...
- podziekowal za post: 54 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
Cieknie bo zapewne są rurki odprowadzające wodę nie drożne.
U mnie uszczelki np. nie trzymają i wodę puszczają ale po to są rurki i rynienki by tę wodę odprowadzić i nawet jak jest oberwanie chmury to nic nie cieknie.
U mnie uszczelki np. nie trzymają i wodę puszczają ale po to są rurki i rynienki by tę wodę odprowadzić i nawet jak jest oberwanie chmury to nic nie cieknie.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Dobrze @Jabłuszko gada, jak woda tylko spływa to jakość uszczelki mniej ważna, niż gdy wyżej stoi słup wody, choćby niski
-
Andrzej W.
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4 multivan
- Kontakt:
Dzięki za radę A czym udroznic te odpływu i gdzie dokładnie się znajdują A szyberdach wyczyszczony i uruchomiony uszczelka wymieniona orginalna w vw 390zeta A ja znalazłem sklep z asortymentem gumowym i 3.50 za metr plus klej 30 ze ta i jest ok pozdrawiam
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Zapoznaj się ponownie kolego z 26 punktem regulaminu, który to teoretycznie przeczytałeś i zaakceptowałeś rejestrując się na forum.
I gorąca prośba - użyj opcji "edycja" w obu swoich powyższych postach.
I gorąca prośba - użyj opcji "edycja" w obu swoich powyższych postach.