Biały Baldi :-)
-
edibus
- Aktywny T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 laweta
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Biały Baldi :-)
Powitać zacne grono <england> .Dawno mnie tu nie było gdyż czas i obowiązki mocno ograniczają chwilę przyjemności....
Chcę się pochwalić nowym zakupem który poczyniłem ....jadąc do hurtowni po żarówki <śmiech>
Czasem człowiek z przypadku robi dziwne rzeczy
Tak po krótce :Autko z 2002roku,jeżdzi 3 lata w kraju.sprowadzone z CH na zabudowa ori Baldinger na 3.500kg,ładowność 1780kg Silnik 2.5 tdi ACV 102 plus wirus na ok.130PS, tylne osie na poduchach,wciągarka dragonek 6T ogólnie autko doinwestowane,do zrobienia parę rzeczy kosmetycznych i uruchomienie hamulców3 osi bo jakieś mega szpece odłączyły hamulce razem z korektorem siły hamowania <36> Przebieg 280tyś. tak więc motorek ładnie gada,przy wymianie skrzyni z automatu na manual poprzedni właściciel od razu zrobił kompletne sprzęgło,półosie i sworznie.Poza kosmetyką "techniczną"marzy mi się zółty kolorek.malowanko i tak mnie czeka bo ruda zaczyna dawać znać o sobie tak więc jest podstawa do zmiany koloru.
Chcę się pochwalić nowym zakupem który poczyniłem ....jadąc do hurtowni po żarówki <śmiech>
Czasem człowiek z przypadku robi dziwne rzeczy
Tak po krótce :Autko z 2002roku,jeżdzi 3 lata w kraju.sprowadzone z CH na zabudowa ori Baldinger na 3.500kg,ładowność 1780kg Silnik 2.5 tdi ACV 102 plus wirus na ok.130PS, tylne osie na poduchach,wciągarka dragonek 6T ogólnie autko doinwestowane,do zrobienia parę rzeczy kosmetycznych i uruchomienie hamulców3 osi bo jakieś mega szpece odłączyły hamulce razem z korektorem siły hamowania <36> Przebieg 280tyś. tak więc motorek ładnie gada,przy wymianie skrzyni z automatu na manual poprzedni właściciel od razu zrobił kompletne sprzęgło,półosie i sworznie.Poza kosmetyką "techniczną"marzy mi się zółty kolorek.malowanko i tak mnie czeka bo ruda zaczyna dawać znać o sobie tak więc jest podstawa do zmiany koloru.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
virus
- Forumowicz T4
- 10
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 19 razy
- otrzymal podziekowanie: 8 razy
- Kontakt:
Re: Biały Baldi :-)
Piękny ładowności bajka. Jak długi najazd ?. Mój VW lt ma 1500 ładowności bez wyciagarki i paru rzeczy.
-
edibus
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
5.20m tak więc można już coś przewiezc:-) jutro dziewiczy rejs na zachód.zobaczymy jak balbina sobie poradzi <56> dzisiej jeszcze zmiana obuwia i naprawa zamka centralnego bo drzwi pasażera "zapraszają" chętnych na cudze mienie.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Pisząc o ładowności musicie brac pod uwagę wagę kierowcy i ewentualnie pasazera , więc przy takich 1,5 tony ładowności licząc srednio po 80kg na kierowce i pasazera zostaje tez rzeczywistej ladowności 1340kg. Sam szukalem niedawno autolawety i bralem pod uwagę t4 z racji na większą ladowność, ale odpuścilem przez niskie normy emisji spalin niestety...
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt:
No ładny :)
Widze że chyba jakieś wygodniejsze siedzenie wstawione, no i te zasłonki to chyba nie oryginalny produkt vw. <38>
Oby się tylko dobrze sprawował. <victory>
Widze że chyba jakieś wygodniejsze siedzenie wstawione, no i te zasłonki to chyba nie oryginalny produkt vw. <38>
Oby się tylko dobrze sprawował. <victory>
-
edibus
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Fotelik pompowany.założony przez baldingera:-) a firaneczki to produkt kolegi i dziwo zasłonić się można dookoła ucinając sobie drzemkę w totalnej prywacie <56>
Jak to mówią oby się kulało <31>
Jak to mówią oby się kulało <31>
-
urq
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: T4 x 2
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Podczas kontroli auta ważone są bez ludzi..Sterciu pisze:Pisząc o ładowności musicie brac pod uwagę wagę kierowcy i ewentualnie pasazera , więc przy takich 1,5 tony ładowności licząc srednio po 80kg na kierowce i pasazera zostaje tez rzeczywistej ladowności 1340kg. Sam szukalem niedawno autolawety i bralem pod uwagę t4 z racji na większą ladowność, ale odpuścilem przez niskie normy emisji spalin niestety...
-
edibus
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Tego akurat nie wiedziałem.Mój jest trochę doposażony przez poprzedniego właściciela i muszę go trochę odchudzić.Ale ogólnie nie narzekam,obleciałem 1900km bez przygód i ważenia. Jedynie kontrolka świec żarowych postraszyła pod dreznem ale to wina automatu stopu.Nie ma jak T4 kontrolki świecą ale autko dalej jedzie i to bardzo stabilnie mimo filigranowych tylnych kółeczek:-)