T4 odbudowa
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Daro71
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
T4 odbudowa
Cześć
mam na imię Darek - Częstochowa
Posiadam T4 z 94 r 9 osobowa 1,9 td , technicznie jest ok , ale blacharka i przestrzen bagażowa agonia . Chcę odbudowac auto i nie za bardzo wiem jak się zabrac gdzie to zrobić . Myślę o zakupie nowej budy w ocynku , i nowego srodka "może od multiwana'?. Czy ktoś robił coś takiego może polecicie osobę która mogłaby nadzorowac cały proces , ewentyalinie przyjąć zlecenie na wykonanie tego zadania
Pozdrawiam Darek
mam na imię Darek - Częstochowa
Posiadam T4 z 94 r 9 osobowa 1,9 td , technicznie jest ok , ale blacharka i przestrzen bagażowa agonia . Chcę odbudowac auto i nie za bardzo wiem jak się zabrac gdzie to zrobić . Myślę o zakupie nowej budy w ocynku , i nowego srodka "może od multiwana'?. Czy ktoś robił coś takiego może polecicie osobę która mogłaby nadzorowac cały proces , ewentyalinie przyjąć zlecenie na wykonanie tego zadania
Pozdrawiam Darek
-
woj250
- Forumowicz T4
- 11
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: caravelle
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: T4 odbudowa
Witamy na forum:)) Daj jakieś zdjęcia swojego T4. Bez tego ciężko bedzie cokolwiek doradzić.
Zakup nowej budy + srodka od multivana to spoooooro roboty i kosztów.
Zakup nowej budy + srodka od multivana to spoooooro roboty i kosztów.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=30&t=10685
przeczytaj dokładnie ten temat o odbudowie
Jabluszko też chciał kupić budę i masz tam wyjaśnione dlaczego jest to tak bardzo skomplikowane,
a już buda w ocynku ( i to też w T4 nie było nigdy pełnego ocynku ) to tylko wersja poliftowa, a twoja T4 jest przedliftowa, więc czeka cie wymiana nie tylko samej budy ale i mnóstwa innych rzeczy
przeczytaj dokładnie ten temat o odbudowie
Jabluszko też chciał kupić budę i masz tam wyjaśnione dlaczego jest to tak bardzo skomplikowane,
a już buda w ocynku ( i to też w T4 nie było nigdy pełnego ocynku ) to tylko wersja poliftowa, a twoja T4 jest przedliftowa, więc czeka cie wymiana nie tylko samej budy ale i mnóstwa innych rzeczy
-
Jabluszko
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 19
- Model:
- Auto: LT
- Opis: Podróżować, zwiedzać, bawić, świat całować...
- podziekowal za post: 54 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
Pokaż najpierw zdjęcia tego jak to wygląda u Ciebie.
Bo może nie opłaca Ci się wymiana budy a wbrew zapewnieniom sprzedawcy łatwo na pewno nie będzie. A potem Ty się będziesz sam borykał ze wszystkim.
Bo może nie opłaca Ci się wymiana budy a wbrew zapewnieniom sprzedawcy łatwo na pewno nie będzie. A potem Ty się będziesz sam borykał ze wszystkim.
-
Daro71
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
-
Daro71
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
Cześć
Po rozpoznaniu sprawy i waszych informacjach odpusciłem przekladke . Znalazłem T4 Multivan 1995 r. uszkodzony silnik i skrzynia automatyczna (benzyna ).
Czy bedzie można przełożyć do niego 1,9 td w manualu 1994r. Czy ktos coś wie może pomóc , doradzić
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Daro71
Po rozpoznaniu sprawy i waszych informacjach odpusciłem przekladke . Znalazłem T4 Multivan 1995 r. uszkodzony silnik i skrzynia automatyczna (benzyna ).
Czy bedzie można przełożyć do niego 1,9 td w manualu 1994r. Czy ktos coś wie może pomóc , doradzić
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Daro71