Część koledzy ! -
świadomie użyłem "część"
Szukam rysunków w/g oryginalnych wymiarów, podłogi i boczków do VW T4 Long, na wycinarkę CNC . Robię sobie campera i muszę to zrobić bardzo dokładnie. Ewentualnie dajcie mi namiar, gdzie ktoś robi to zawodowo i dobrze. Kupię również używane boczki, lub przyjmę nawet połamane oryginalne by je sobie odrysować - pokryję wysyłkę i stawiam flaszkę. Może ktoś blisko Elbląga jest to podjadę. Może coś da się wykorzystać z oryginała Weswali long T4. Proszę ewentualnie o kontakt na e-mail, który gdzieś tu jest. Jestem nowy i nie bardzo jeszcze się orientuję w tym forum.
Proszę o pomoc w sprawie rysunków. Pozdrawiam - Markzel
Szukam rysunków podłogi i boczków do VW T4 Long na wycinarkę
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Markzel
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: VWT4
- Kontakt:
-
aja13
- Nowy T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 2.0 KAT
- Kontakt:
Re: Szukam rysunków podłogi i boczków do VW T4 Long na wycin
Witam
U siebie też nie miałem boczków, ani tylnej klapy i drzwi przesuwnych.
Zrobiłem sobie wzory z kartonu tzn pudełka po kabinie prysznicowej a boczki z tylnych płyt szafy, które powycinałem wycinarką. Dodatkowo okleiłem wykładziną przemysłową. W ten sposób ukryłem wszystkie niedociągnięcia które zrobiłem podczas wycinania. Samą wykładzinę przykleiłem do tych wyciętych boczków klejem polimerowym i wyszło fajnie.
U siebie też nie miałem boczków, ani tylnej klapy i drzwi przesuwnych.
Zrobiłem sobie wzory z kartonu tzn pudełka po kabinie prysznicowej a boczki z tylnych płyt szafy, które powycinałem wycinarką. Dodatkowo okleiłem wykładziną przemysłową. W ten sposób ukryłem wszystkie niedociągnięcia które zrobiłem podczas wycinania. Samą wykładzinę przykleiłem do tych wyciętych boczków klejem polimerowym i wyszło fajnie.