Zmiana Climatronika
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
hajba
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Zmiana Climatronika
Witam Mam pytanko posiadam multivana z konca 97roku na zielonym Climatroniku i potrzebuje zmienic na niebieski,i co musze sobie zorganizowac do zamontowania??Czy niema mozliwosci go tylko przepiac??
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Zmiana Climatronika
Z tego co wiem to zmiana panelu nic nie da. Po pierwsze w niebieskim całym "mózgiem" systemu jest panel w desce a przy zielonym jest osobno sterownik i panel. Co za tym idzie cała instalacja jest inna. Przy niebieskim masz również osobny sterownik na tył z instalacją.
Może jest ktoś kto już próbował tak się bawić ale obawiam się, że jedyna droga to kupno kompletnego niebieskiego klimatronika i wymiana całości...
Może jest ktoś kto już próbował tak się bawić ale obawiam się, że jedyna droga to kupno kompletnego niebieskiego klimatronika i wymiana całości...
-
hajba
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
Ok dziekuje za podpowiedz moze jeszce ktos sie odezwie co juz przerabial ten temat...z jednym gosciem rozmawialem co bralem od niego graty i wlasnie gadal ze potrzebny sterownik i instalacja a drugi ze mozliwe ze tylko podpiac niebieski i wole sie dowiedziec zeby na darmo zakupow nienarobic <wink>
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt:
W sumie to nie wiadomo czemu chcesz zmieniać bo nie podałeś przyczyny ale jeśli ci chodzi tylko o zmiane koloru to w zielonym zmienić diody podświetlania z zielonych na niebieskie i gotowe <57>
-
hajba
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
wiem wiem ze tymi diodami w zielonym klimatronie ze łatwo zmienic i bylo by po problemie,ale mam juz caly panel srodkowy z wlacznikami z kratkami i z klimatronikiem z lifta i poprostu chcem zmiane na niebieski <38>