Webasto - montaż od 0

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Zablokowany
chajny
Forumowicz T4

Answers: 0
13
Last active: -
Tematy: 7
Model:
Auto: T4
Opis: T4 od podstaw ???
podziekowal za post: 3 razy
otrzymal podziekowanie: 3 razy
Kontakt:

Webasto - montaż od 0

Nieprzeczytany post autor: chajny »

Czy da mi ktoś rade sprawdzić na swoim busie dokładnie w którym miejscu znajduje sie kanał zasysanego powietrza z wnetrza kabiny.
Chodzi mi o dokładny wymiar od górnej blachy podłogi w podwoziu i na szerokość bo sam wymiar otworu i miejsc na szpilki to potrafię sobie sprawdzić z gumowego kanału i mocowania. Tak samo potrzebne rozstawy na otwór ciepłego powietrza oraz wymiar tego otworu, chcę, zblizyc się maksymalnie od oryginału z tymi wymiarami a nie ciąć gdzie mi pasuje :)
Byłbym wdzięczny za wysiłek , busik rozebrany czeka a kontówka w gotowości. Co prawda na razie nie zakładam pieca bo go nie mam ale chcę dociągnąc elektrykę i kanały zanim poskładam busika od środka.
Mam z neta sporo zdjęć ale tylko widzę w miej więcej gdzie się znajduje jednak brak rozstawów w (mm) w którym to dokładnie miejscu jest dziura.
vwyogi
Znawca T4

13
Tematy: 32
Model:
Auto: Caravelle Business
Opis: 2.8 V6
podziekowal za post: 18 razy
otrzymal podziekowanie: 51 razy
Kontakt:

Re: Webasto - montaż od 0

Nieprzeczytany post autor: vwyogi »

widziąłes mój temat:
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=9&t=8057

kliknij na link do galerii na picasa jest tam więcej zdjęc. Jak będziesz chciał więcej wymiarów to zrób zdjęcie zaznacz co potrzebujesz wiedzieć i Ci zmierzę. Auto z którego brałem eberspachera do sowjego multi ciagle mam.
chajny
Forumowicz T4

13
Tematy: 7
Model:
Auto: T4
Opis: T4 od podstaw ???
podziekowal za post: 3 razy
otrzymal podziekowanie: 3 razy
Kontakt:

Re: Webasto - montaż od 0

Nieprzeczytany post autor: chajny »

Dzięki za linka, podpinam się z pytaniami w takim razie pod twój temat a będzie ich kilka :)
Zablokowany

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”