Jak otworzyć tylne dzwi (skrzydełka) po zatrzaśnięciu?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Marker
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 po lifcie
- Kontakt:
Jak otworzyć tylne dzwi (skrzydełka) po zatrzaśnięciu?
Witam wszystkich.Mam pilny problem do ogarnięcia <w> .Otwierając dziś rano Teczkę z centralnego zauważyłem za mam zablokowane tylne drzwi (skrzydełka).Siłownik w drzwiach działa prawidłowo.Górny zamek puścił i trzyma tylko dół.Czy ma ktoś jakiś patent jak najmniej inwazyjnie dostać się do środka?..Dodam jeszcze że mam zabudowę holenderską i od wewnątrz nie da rady.
-
przemko27vr4
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: Jak otworzyć tylne dzwi (skrzydełka) po zatrzaśnięciu?
Mialem podobnie,tylko ze skrzydlem lewym.Przyczyna bylo dostanie sie brudu po wywozce smieci z budowy.Generalnie,ponowne zamykanie i otwieranie na sile poprzez tarpniecie pomoglo,od tamtej pory przy kazdym odkurzaniu czyszcze dolny zamek.
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
Re: Jak otworzyć tylne dzwi (skrzydełka) po zatrzaśnięciu?
Często zacinał się u mnie ,ale to przez to ,że mam dużo pyłu z trocin. Spróbuj pociągnąć za klamkę jakbyś otwierał drzwi i delikatnie kopnij w miejscu , gdzie trzyma zamek. Buty muszą być miękkie .Wiem ,że to niezbyt dobra metoda ,ale kilka razy już tak otwierałem u siebie . Teraz staram się częściej czyścić dolny zamek.