Witam wszystkich serdecznie!
Mam pytanie odnośnie ślizgów-mocowań boczków zderzaka tylnego - kupiłem t4 bez tych ślizgów- boczki trzymały się na wkrętach stolarskich (taki patent <zniesmaczony> ). Teraz po wymianie błotników tylnych zakupiłem nowe boczki... i mam problem z ich zamontowaniem ponieważ nie mam ślizgów na których one się mają trzymć i nie wiem jak one powinny wyglądać.Mam bryczke z 91r. (boczki i tylny zderzak osobne elementy).
Może mi ktoś pokazać na fotce jak powinny wyglądać takie ślizgi... - lub zapodać linka gdzie mógłbym zakupić owe mocowania.
z góry dzięki.
Ślizgi - mocowanie boczków
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
walbot
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
-
walbot
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Re: Ślizgi - mocowanie boczków
Błotniki napewno są dobrze dobrane ponieważ podczas ich montażu nie było żadnych problemów z pasowalnością.gdy je kupowałem (dobierane z katalogu pod model auta) nie wpadło mi do głowy żeby spytać o ślizgi.ale jak kolego mówisz,że to z przedziału 91-96 mam szukać to może sobie jakoś poradzę.
-
ronin36
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 & ASB
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 17 razy
- Kontakt:
Re: Ślizgi - mocowanie boczków
No więc potrzebujesz zaczepy do nakładek bocznych zderzaka 2x 1H0807193 , dokładnie to http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... zia%C5%82y
Tylko sprawdź cenę w ASO bo może okazać się, że będzie taniej.
Tylko sprawdź cenę w ASO bo może okazać się, że będzie taniej.