czy vw t4 ma rame ??
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 18
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 5 razy
- Kontakt:
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Re: czy vw t4 ma rame ??
aha a jak bedzie sie łamał to w którym miejscu ?? wogóle słyszeliscie o czyms takim z zycia wziete ??
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
za pasazerem przy górze bo nie mam tapicerki tak bym wcale nie wiedział i moze sie nie martwił ... foty jutro chociaz boje sie wam pokazc ;(
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
moje cudo to składak 97 i wszystko jest mozliweslimak pisze:Daj foty to zobaczymy o to może być.
-
czarny1x1x
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Na ramie z dostawczaków takich popularnych to jest IVECO , cala reszta to samonośne budy. Nawet sprinter nie ma ramy tylko nadwozie samonośne.
Co do łamania sie to jak ktoś kiedys pakowal ile wlezie na pake , woził nie wiadomo ile kg ale napewno duzo więcej jak fabryka pozwoliła to kazdego dostawczaka mozna złamać... T4 jedno raz widzialem zlamane i to w blaszaku , ale bylo juz dośc mocno skorodowane.... A buda moze pękać od jakiś napręzeń , wypracowania nadwozia z racji duzego przebiegu itd...
Co do łamania sie to jak ktoś kiedys pakowal ile wlezie na pake , woził nie wiadomo ile kg ale napewno duzo więcej jak fabryka pozwoliła to kazdego dostawczaka mozna złamać... T4 jedno raz widzialem zlamane i to w blaszaku , ale bylo juz dośc mocno skorodowane.... A buda moze pękać od jakiś napręzeń , wypracowania nadwozia z racji duzego przebiegu itd...
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
pewnie jak jak kolega napisał ze od walenia dzwiami przesuwnymi ;) a chyba nie woził cegieł bo miał komplet siedzeń (9) no chyba ze słonie woziłSterciu pisze:Na ramie z dostawczaków takich popularnych to jest IVECO , cala reszta to samonośne budy. Nawet sprinter nie ma ramy tylko nadwozie samonośne.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
oj zdziwilbys się co mozna wozic autem ktore ma kpl siedzen ;) , kiedys w firmie mieliśmy busa z tapicerką z tyłu bo byla to wersja osobowa , teraz mogę to napisac bo auto sprzedane , sluzyl głownie do wozenia towaru w wiekszosci, tył był podniszczony pózniej troche przez to , wszystkie tapicerki tylne rewelacyjnie nie wyglądaly ale wymienilo się na nowe i auto wyglądalo jak nowka sztuka w czasie sprzedazy :D.krzysiekbyd pisze:pewnie jak jak kolega napisał ze od walenia dzwiami przesuwnymi ;) a chyba nie woził cegieł bo miał komplet siedzeń (9) no chyba ze słonie woziłSterciu pisze:Na ramie z dostawczaków takich popularnych to jest IVECO , cala reszta to samonośne budy. Nawet sprinter nie ma ramy tylko nadwozie samonośne.
Od walenia drzwiami przesuwnymi w zadnym busie nic mi nigdy nie pękało na slupkach , pękac zaczynały tylko od przeladowań. Ale VW to nie blizniaki PSA aby pękaly zaraz we wszystkich mozliwych miejscach...
-
czarny1x1x
Pęka pęka od walenia drzwiami ! zwlekłem kiedyś auto śmigałem z ludźmi i było super przekazałem kierowcy bo zakupiłem następne dopiero jak mu drzwi odpadły to załapał ze coś miał nie tak .rolki zatarte a na pierniczał jak w stodole więc słupek puścił
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt: