Monitor LCD TV podsufitowy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
duchol
- Forumowicz T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: T4 Caravelle
- podziekowal za post: 2 razy
- It’s my birthday
- Kontakt:
Re: Monitor LCD TV podsufitowy
Dokładnie, przykręciłem do wzmocnienia dachu na dwóch śrubkach. Niestety troszkę się zagalopowałem, źle przymierzyłem i zrobiłem o jedną dziurkę za dużo. Na razie jej nie widać, ale po ściągnięciu monitora będzie trzeba tą listwę łączącą podsufitkę wymienić. A poza tym to śmiga, aż miło <57>arkolek pisze:Pewnie jest przykrecony do blachy w laczeniu podsufitek.
-
konrado76
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 4 razy
- Kontakt:
ja kopiłem z Niemiec 15 calowy nowy monitor z dvd,usb itp.za ta cenę,instalacja bardzo prosta,dwa kable do zasilania plus chincze do radia ale niekoniecznie .jesli ktoś jest zainteresowany daje link.http://www.ebay.at/itm/17-43cm-AUTO-MON ... 338148569c
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
duchol
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- It’s my birthday
- Kontakt:
Jak wiecie, mam monitor podsufitowy. Niestety zrobiłem dziury w tej listwie mocującej, i chciałbym taką listwę niezniszczoną zanabyć. Albo źle szukałem, albo nie ma na alledrogo takich rzeczy. Chyba że szanowni koledzy mają takie rzeczy na zbyciu. Chętnie odkupię (w granicach rozsądku)
-
Marek-Tychy
- Nowy T4
- 12
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Volkswagen T4
- Kontakt:
Cześć wam jestem nowym sympatykiem VW T4. Mam do was pytanie, a nawet prosiłbym o poradę szukałem długo uchwytów pod telewizor znalazłem coś takiego ( zależało mi żeby telewizor był chowany do góry ) :
http://allegro.pl/uchwyt-wieszak-hak-lc ... 72634.html
Poradźcie mi czy taki uchwyt sie sprawdzi ? Jeśli tak jak go zamontować żeby podsufitki nie zniszczyć. Czy po odkręceniu podsufitki uchwyt miałbym do czego przykręcić, chodzi o dach? Ewentualnie jakieś inne patenty, uchwyty które znacie.
Jeszcze jedno pytanie jesli macie telewizor w aucie i antene dvbt to zbiera wam sygnał w trakcie jazdy jesli tak jakie macie antenki. CO polecacie ?
http://allegro.pl/uchwyt-wieszak-hak-lc ... 72634.html
Poradźcie mi czy taki uchwyt sie sprawdzi ? Jeśli tak jak go zamontować żeby podsufitki nie zniszczyć. Czy po odkręceniu podsufitki uchwyt miałbym do czego przykręcić, chodzi o dach? Ewentualnie jakieś inne patenty, uchwyty które znacie.
Jeszcze jedno pytanie jesli macie telewizor w aucie i antene dvbt to zbiera wam sygnał w trakcie jazdy jesli tak jakie macie antenki. CO polecacie ?
Ostatnio zmieniony 18 mar 2014, 20:30 przez Marek-Tychy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
duchol
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- It’s my birthday
- Kontakt:
O właśnie toto :D dzięki <beer>rafflex pisze:O tej mówisz? : http://allegro.pl/listwa-podsufitki-vw- ... 22254.html